Ajankohtaista

Hyvinvointi, Keusote, Sosiaali ja terveys

Miltä päihteiden käyttö Keski-Uudellamaalla näyttää? Vastaa kyselyyn!

9.11.2021

Kyselyllä kartoitetaan vuosittain Keusoten alueella asukkaiden päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Keusotessa ja alueen kunnissa.

Kyselyyn voi osallistua Keusoten ja kuntien verkkosivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä alueellamme. Tämän kyselyn vastauksia hyödynnetään alueellisen ehkäisevän päihdetyön suunnitelmassa. Tiedon keruusta ja käsittelystä vastaa Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä alueellisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä! Vastaa kyselyyn 8.12.2022 mennessä.

Vastaa kyselyyn (linkki siirtyy kyselylomakkeelle ja aukeaa uuteen ikkunaan) >>

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

 

Takaisin listaukseen