Ajankohtaista

Kaikki

Metronomityttöjen maksuton K-60-konsertti Rajamäen kirjastossa

24.1.2024

Metrotyttöjen jalanjäljissä kulkeva Metronomitytöt-yhtye esiintyy Rajamäen kirjastossa tiistaina 13.2. klo 15. Metronomityttöihin kuuluu laulajat Niina Moijanen, Tuire Grönthal ja Sari Stajevic-Teodosin ja heitä säestää pianisti Aleksi Matikainen. Rajamäen kirjastossa kuultavan maksuttoman konsertin nimi on Lauluja menneiltä vuosikymmeniltä.

− Konsertti tuo varmasti muistoja mieleen ja saattaa laittaa tanssijalankin vipattamaan, kertoo yhtyeen laulaja Tuire Gröntahl.

Metronomitytöt ovat keikkailleet yli kymmenen vuoden ajan. Lauluyhtyeen ohjelmisto koostuu pääosin 1920−60 lukujen tanssimusiikista, mutta repertuaariin mahtuu myös muutama uudempi kappale. Yhtyeen konsertit ovat musiikillisia aikamatkoja eri vuosikymmeniltä tähän päivään saakka.

K-60-kulttuuriklubi on maksuton nurmijärveläisille ikäihmisille suunnattu tapahtumakonsepti, joissa osallistujille on tarjolla mukavaa yhdessäoloa kiinnostavan tiedon ja virkistävän kulttuuriohjelman äärellä. Säännöllisesti järjestettäviin K-60-tapahtumiin sisältyy monipuolista ohjelmaa aina musiikista ja teatterista luentoihin ja keskustelutilaisuuksiin.

Ti 13.2. klo 15. Lauluja menneiltä vuosikymmeniltä -konsertti: Metronomitytöt. Vapaa pääsy. Rajamäen kirjasto, Kiljavantie 1, Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

Takaisin listaukseen