Ajankohtaista

Kirjasto, Rekrytointi, Viestintä

”Me tehdään tärkeätä työtä” – Uusilla Ilmiöntekijät-videoilla esitellään tiimihenkeä

3.2.2023

Nurmijärven kunnan palkittu #ilmiöntekijät-kampanja esittelee alkuvuoden aikana kunnan työyhteisöjä. Ensimmäisellä videolla kirjaston työntekijät istuvat kahvikupposen ääressä keskustelemassa omasta työstään ja kirjaston roolista nykymaailmassa.

Hae töihin kirjastoon!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi tätä yhteisöä, rekrytoimme nimittäin kirjastovirkailijaa. Etsimme kirjastotyöstä innostunutta henkilöä, jolla on rutkasti iloista ja positiivista asennetta. Hakuaika päättyy 17.2. klo 15. >> Lue lisää ja hae!

 

Ilmiöntekijät-viestintä tukee kunnan rekrytointia

”Kunnissa tehdään valtavan tärkeää ja merkityksellistä työtä, mutta ennakkoluulot kuntatyötä kohtaan istuvat usein tiukassa. Ilmiöntekijät-viestinnällä teemme näkyväksi Nurmijärvellä tehtävää merkityksellistä työtä ja tekijöitä työn takana. Tavoitteemme on tehdä kunnasta helpommin lähestyttävä niin asiakkaillemme kuin myös potentiaalisille uusille työntekijöillemme”, Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo. ”Kun aiemmassa ilmiöntekijät-viestinnässä ovat korostuneet yksilöt ja toisaalta myös huumori, niin nyt fokus on yhteisöissä ja tiimihengessä.”

”Meillä on mahtavia tyyppejä ja tiimejä tekemässä tärkeää työtä. Mikäli videot laskevat kynnystä hakea meille töihin, olemme onnistuneet tavoitteessamme”, Siltanen sanoo.

Takaisin listaukseen