Ajankohtaista

Kirjasto, Kulttuuri, Lapset, Opetus ja koulutus

Me Lintuset – tarinatuokio Klaukkalan kirjastossa 5.9. klo 18.

21.8.2023

Luontokuvaaja ja lastenkirjailija Hannu Laakso esittelee uutta tarinallista tietokirjaa Me Lintuset tiistaina 5.9. klo 18 Klaukkalan kirjastossa.

Vaikuttavin luontokuvin kuvitettu kirja valottaa lukijalle vesilintujen elinpiiriä, jossa esiintyy monenkirjavia asukkaita niin maalla, vedessä kuin ilmassa. Me Lintuset kirjassa seurataan telkkäpoikueen seikkailua takaisin pesimälammelleen. Millaisia kommelluksia lentokyvytön untuvikko voikaan kohdata sisarustensa kanssa, kun pienistä uimareista tulee yhtäkkiä jalankulkijoita? Koko perheen lukuhetkiin sopiva teos yhdistää lumoavalla tavalla tiedon, tarinan ja upeat luontokuvat.

Nurmijärveläinen valokuvaaja Hannu Laakso on tunnettu luontokuvistaan. Hannu Laakso on voittanut kansainvälisissä valokuvauskilpailuissa yli 120 valokuvapalkintoa, ja yli 500 hänen kuvistaan on hyväksytty kansainvälisiin valokuvanäyttelyihin.

Laaksolta on aikaisemmin ilmestynyt eläimiin liittyviä tarinallisia tietokirjoja Me Hukkaset (2022), Me Karhuset (2021) ja Me Kettuset (2020). Laakson tarinallisten tietokirjojen tarkoitus on innostaa lapsia lukemaan ja vahvistaa heidän luontosuhdettaan.

Tarinatuokio sopii kaikenikäisille. Tilaisuuteen vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestäjä: Klaukkalan kirjasto

Kuonomäentie 2, 01800 Klaukkala

Puh. 040 317 2550

klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi

Takaisin listaukseen