Ajankohtaista

Kulttuuri, Lapset, Monikko, Monikkosali

Maltti, Valtti ja Helsingin poliisiorkesteri aarrejahdissa Monikkosalissa 26.3. klo 15

21.3.2022

Tv:stä tutut Maltti ja Valtti yhdistävät voimansa Helsingin poliisisoittokunnan kanssa ja lähtevät yhdessä suureen aarrejahtiin Monikkosalissa lauantaina 26.3. järjestettävässä konsertissa.

Vauhdikasta konserttia rytmittävät Maltin ja Valtin omien laulujen lisäksi koko perheen tuntemat elokuvasävelmät. Bändinä toimii Helsingin poliisisoittokunta, jonka solisteina hassut, mutta opettavaiset liikennepuistokonstaapelit toimivat.

– On kiva palata tekemään yhteistä musiikkinäytelmää Maltin ja Valtin kanssa. Tämä on yksi hauskimpia esityksiä, jossa olen ollut mukana, konsertin kapellimestari Heikki Elo toteaa.

Myös liikennepuistokonstaapelit ovat innoissaan tulevasta konsertista.

– Onpa huisin kivaa päästä viimein suureen aarrejahtiin Monikossa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle, Valtti huikkaa.

–Todellakin. En malta odottaa vaikka nimeni on Maltti, Maltti intoilee.

Helsingin poliisisoittokunta on 75 vuotta toiminut ammattiorkesteri, jossa on 43 soittajaa. Soittajista osa toimii liikennepoliisin tehtävissä.

Konserteissa on musiikin lisäksi tarjolla tietoa lapsia ja nuoria koskettavista ajankohtaisista asioista. Rikosten ennalta estäminen on yksi poliisin päätehtävistä, ja konsertit ovat hyvä tapa tavoittaa lapsia ja nuoria, poliisiorkesterista todetaan.

 

La 26.3. klo 15, Maltti ja Valtti sekä Helsingin poliisisoittokunta suuressa aarrejahdissa. Konsertin kesto on noin 1 h 30 min, sisältäen väliajan. Sopii koko perheelle. Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala. www.monikkosali.fi. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut 

Liput 14 € Lippupisteestä, kaikilta R-kioskeilta, Monikon kahvio Mustikasta ja verkosta.

 

Takaisin listaukseen