Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Mahdollista paineenvaihtelua Harjulan alueella keskiviikkona 13.4.2022

12.4.2022

Päivitys 12.4. kello 14.45:

Olemme huomanneet, että ulkopuolisen palveluntarjoajan häiriötiedotepalvelussa on vikaa. Ainakin osalle asiakkaista on tullut sähköpostiin eri tiedote kuin tekstiviestitse. Tiedotteen olisi pitänyt koskea alla olevaa uutista 13.4. olevista paineenvaihteluista Harjulan alueella. Olemme pahoillamme mahdollisista virheellisistä tekstiviesteistä ja sähköposteista. Vika korjataan mahdollisimman pian.

Alkuperäinen uutinen:

Nurmijärven Vesi tekee vesijohtoverkoston huoltotöitä Harjulan alueella. Huoltotyöt saattavat aiheuttaa paineenvaihtelua tilapäisvesityksen takia. Tämän johdosta pyydämme välttämään tarpeetonta veden kulutusta huoltotöiden ajan keskiviikkona 13.4. kello 9 alkaen. Tilapäisvesitys pyritään purkamaan työpäivän aikana.

Huoltotöiden ja tilapäisvesityksen johdosta saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. 

Lisätietoa:

Nurmijärven Veden vikapalvelu 24/7, puh 09 879 7112.

Takaisin listaukseen