Ajankohtaista

Ikäihmiset, Joukkoliikenne, Lapset, Liikenne, Lukio, Nuoriso, Opetus ja koulutus, Viestintä

Mahdollisilla työtaisteluilla 14.12. vaikutuksia linja-autoliikenteeseen ja koulukuljetuksiin

12.12.2023

Korsisaari tiedottaa verkkosivuillaan 12.12.2023

SAK:n ja AKT:n työtaistelutoimien vaikutus Korsisaaren liikenteeseen:

AKT:n työtaistelutoimet koskevat myös Korsisaari-yhtiöiden työntekijöitä. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan arvioimaan työtaistelutoimien vaikutukset liikenteeseemme ja minimoimaan niiden vaikutukset asiakkaille.

AKT (Auto ja Kuljetusalan Työntekijäliitto) sekä useat muut työntekijäliitot ovat ilmoittaneet suunnittelevansa lakkoja torstaille 14.12. jos hallitus ei aloita neuvotteluja viimeistään keskiviikkona. Lakoilla liitot vastustavat hallituksen työelämään liittyviä lainsäädäntö hankkeita ja sosiaaliturvaleikkauksia.

Korsisaari päivittää verkkosivuillaan, ao. tiedotteeseen kaikki peruttavat joukkoliikenteen vuorot. Peruttavien tilausajojen osalta, myyntimme on yhteydessä suoraan ajon tilanneeseen asiakkaaseen.

Matkustajien kannattaa varautua torstaina ruuhkiin, sekä myöhästymisiin liikenteessä.

Seuraa Korsisaaren tiedotusta, https://korsisaari.fi/ajankohtaista/sakn-tyotaistelutoimet/

Mahdollisia vaikutuksia myös koulukuljetuksiin

Korsisaarelta saadun tiedon mukaan työtaistelutoimet tulevat aiheuttamaan merkittäviä peruutuksia Nurmijärven joukkoliikenteessä. Koululaislinjojen liikenteenhoito pyritään priorisoimaan ensisijaiseksi. Lopullinen varmuus torstain liikennöinnistä saadaan vasta torstaiaamuna. Todennäköistä on, että osa koululaisten bussivuoroista jää ajamatta.

Pyydämme siis varautumaan siihen, että torstaina kouluun ei pääse bussilla. Valitettavasti kunta ei voi järjestää korvaavaa kuljetusta torstaille.

Työtaistelutoimet eivät vaikuta erikseen tilattavien kouluautojen (koulutaksien) liikennöintiin.

Lisätietoja koulukuljtuksista: koulukuljetukset@nurmijarvi.fi

Takaisin listaukseen