Ajankohtaista

Hyvinvointi, Lapset, Liikunta, luonto, Matkailu, Nuoriso, Tapahtumat

Lumikenkäile, tee lumiveistoksia, laske mäkeä, hiihdä ja luistele – hiihtolomalla

18.2.2022

Nurmijärven liikuntapalvelut järjestää lapsiperheille tekemistä talvilomalla! Tule kokeilemaan lumikenkäilyä, veistämään lumipatsaita, laskemaan mäkeä, tutkimaan talvista luontoa tai istumaan nuotion ääreen maksuttomiin tapahtumiimme.

  • Tiistaina 22.2 klo 11–13 Isoniitun koululla (Löydöskuja 2, Klaukkala)
  • Keskiviikkona 23.2 klo 11–13 Kirkonkylä urheilualue (Suojalantie 2, Nurmijärvi, tekojääradan läheisyydessä)
  • Torstaina 24.2 klo 11–13 Röykän koululla (Kangastie 8, Röykkä)

Liikunnan lomassa ulkotulilla voit syödä omia eväitä tai ostaa paistettuja lättyjä tai makkaroita paikallisilta partiolaisilta.

Nyt kannattaa ottaa kaikki ilo irti luistelusta ja hiihtämisestä

Suojasää on viime päivinä pehmittänyt hiihtolatuja. Nyt on kuin tilauksesta tulossa hiihtolomaviikolle pakkassäätä, joka siivittää suksijan hyvään vauhtiin. Ensi viikko voi ollakin viimeisiä aikoja, kun hienot hiihtolatumme ovat hyvässä kunnossa. Nyt kannattaa käydä kiertämässä niin Kiljavannummella kuin Parkkimäessäkin.

Sää on tehnyt tepposensa myös luistelukentille, jäät ovat osittain sulaneet ja pehmenneet. Luistelukenttiä toki vielä huolletaan – aurataan ja tehdään vielä pieniä jäädytystöitäkin pakkasten tullessa. Kausi alkaa kuitenkin olla lopuillaan, lukuun ottamatta Kirkonkylän tekojäärataa, jossa voivat kaikenikäiset luistelijat nauttia liikunnan riemusta hieman pidempään.

Tarkista hiihtolatujen ja luistelukenttien reaaliaikainen tilanne ennen kuin lähdet matkaan.

Kunnan verkkosivuilta löydät hiihtoladuista ja luistelukentistä lisätietoa ja karttoja.

 

Muista myös #ulkonaKuinLumiukko-kampanja

Mikä piristäisikään mieltä enemmän kuin rakentamisen riemun tuloksena syntyvä lumiukko, -akka tai muu lumiolento? Nurmijärven kunta haastaa kaikki kuntalaiset mukaan Suomen Ladun #UlkonaKuinLumiukko-kampanjaan 14.2.-13.3.2022. Tavoitteena on, että talojen pihat ja julkiset piha-alueet täyttyvät hyvää mieltä herättävistä lumiukoista ja -akoista.

Lue lisää ja katso millaisia taideteoksia on jo luotu >>

 

Liikunnanriemua ja riemullisia kokemuksia hiihtolomalaisille!

Takaisin listaukseen