Ajankohtaista

Päätöksenteko, Viestintä

Listapalaveri julkaistu: Järvi takaisin Nurmijärven keskustaan?

3.10.2023

Pitäisikö kuivattu Nurmijärvi palauttaa viiden tähden ranta-asumiselle? Onko Nurmijärvi maailman turvallisin paikka? Auttaisiko K-kaupan malli koulukiusaamiseen?

Tässä kolme syytä kuunnella uusin Listapalaveri.

 

Listan laativat tällä kerralla Nurmijärven päättäjät Sirkka Rousu, Hannu Lakee ja Veikko Ollila. Löylynheittäjänä keskustelussa toimii kunnanjohtaja Outi Mäkelä. Kuuntele Listapalaveri-podcast ja katso Listapalaveri-video, niin tiedät, mistä ilmiöistä puhutaan!

Listapalaveri-sarjassa perataan rennolla ja asiantuntevalla otteella paikallispolitiikan kiinnostavimmat kiemurat. Tiistaina 3.10.2023 julkaistussa Listapalaverin jaksossa keskustellaan turvallisesta Nurmijärvestä, vetovoimaista kaavoituspolitiikkaa unohtamatta. Keskustelussa pohditaan, miten yleisen järjestyksen ja turvallisuuden huomioiminen toteutuu Nurmijärvellä. Turvallisuusteema ulottuu myös koulumaailmaan, kun Listapalaverin porukka pohtii koulukiusaamiseen puuttumisen merkitystä. Entä, tulisiko kunnan houkutella entistä enemmän ikäihmisiä kuntaan yhteisöllisen asumisen ja rantarakentamisen mahdollistamisella?

Jakso on nyt kuunneltavissa ja katsottavissa kunnan kotisivuilla nurmijarvi.fi/tv, Spotifyssa sekä Youtubessa!

”Listapalaverin tarkoitus on tehdä Nurmijärven päättäjiä sekä ajankohtaisia asioita tutuksi. Yritämme myös innostaa kuntalaisia ja muita Nurmijärven ystäviä keskustelemaan. Uskomme, että Listapalaveri on mahdollisuus tavoittaa niitäkin, joita emme ole vielä muita reittejä löytäneet. Toivomme aktiivista palautetta, ideoita, kommentteja – risut, mutta myös ruusut ovat lämpimästi tervetulleita!”, kunnanjohtaja Outi Mäkelä sanoo.

Listapalaveri – kuukausittain Listapalaveri julkaistaan kuukausittain ennen valtuuston kokousta. Listapalaveri-podcast sekä -video ovat kestoltaan noin 30 minuuttia.

”Podcast mahdollistaa Listapalaveriin uppoutumisen syvällisemmin esimerkiksi autossa tai koiraa lenkittäessä. Yksi podcast-jakso kestääkin suunnilleen ajomatkan Nurmijärveltä Helsinkiin, joten se on sopivaa seuraa työmatkalle”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Anna palautetta! Palautetta Listapalaverista voi antaa kunnan somekanavissa sekä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@nurmijarvi.fi.

Ota Listapalaveri seurantaan nyt!

Takaisin listaukseen