Ajankohtaista

Katu- ja tiesuunnitelmat, Liikenne, Näin Nurmijärvi rakentuu blogi, Rakentaminen

Lepsämäntien parannustyöt Järvihaantien ja jäähallin liittymien välillä alkavat 1.9.

24.8.2022

Lepsämäntie on muuttunut kunnan hallinnoimaksi ja ylläpitämäksi kaduksi välillä Klaukkalantie – Järvihaantie. Kunnassa on laadittu ja hyväksytty Lepsämäntien parantamissuunnitelma Vanha-Klaukan asemakaava-alueen kohdalle välille Järvihaantie – jäähallin liittymä. Suunnitelman mukainen kadunparantamisurakka on alkamassa 1.9.2022.

Urakassa rakennetaan Lepsämäntieltä vasemmalle Vanha-Klaukan alueelle, Järvihaantielle ja Töyrypellontielle kääntyville omat kaistat ja uusia linja-autopysäkkejä.

Lepsämäntien eteläreunaan, välille Vanha-Klaukantien itäinen liittymä – Klaukkalan jäähalli, rakennetaan jalankulku- ja pyörätie.

Lepsämäntielle toteutetaan painonappiliikennevaloin varustettu korotettu suojatie lähelle Arkadian tontin ajoneuvoliittymää. Myös Lepsämäntien valaistusta parannetaan urakka-alueella.

Urakoisijana toimii Ralf Ajalin Oy. Urakan arvioidaan olevan valmis 30.9.2023.

Kadunrakentamisurakka aiheuttaa valitettavasti haittaa ajoneuvoliikenteelle sekä jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Nurmijärven kunta pahoittelee asukkaille, yrityksille ja muille tienkäyttäjille rakennusurakasta johtuvaa haittaa.

Takaisin listaukseen