Ajankohtaista

Joukkoliikenne, Katu- ja tiesuunnitelmat, Liikenne, Rakentaminen

Lepsämäntien katu-urakka etenee Järvihaantien liittymäalueelle ensi viikolla haitaten liikennettä

6.10.2022

Lepsämäntien kadunparantamisurakka etenee ensi viikon alkupuolella Järvihaantien liittymäalueelle. Järvihaantielle asennetaan työnaikaiset liikennevalot ja tästä aiheutuu merkittävää haittaa liittymäalueella liikennöintiin. Järvihaantiellä liikennöivien autoilijoiden toivotaan käyttävän mahdollisuuksien mukaan Klaukkalantien-Järvihaantien liittymää.

Lepsämäntien toinen ajokaista on suljettuna ajoneuvoliikenteeltä ja tiellä on työnaikaiset liikennevalot. Lepsämäntien nykyinen jalankulku- ja pyörätie on suljettu, jalankulkijat ja pyöräilijät kulkevat työalueen ohi ajoradalle varatussa tilassa.

Bussipysäkki pois käytöstä

Lepsämäntien-Järvihaantien liittymän länsipuolella oleva bussipysäkki on pois käytöstä liikennejärjestelyjen ajan. Matkustajien tulee käyttää joko Klaukkalan suunnassa olevaa Töyrypellontien liittymässä olevaa bussipysäkkiä tai Lepsämän suunnassa Valkjärventien liittymässä olevaa bussipysäkkiä.

Nurmijärven kunta pahoittelee asukkaille, yrityksille ja muille tienkäyttäjille rakennusurakasta aiheutuvaa haittaa.

Hankkeen urakka-aika on 30.9.2023 saakka. Työnaikaiset liikennejärjestelyt jatkuvat ensi vuoden kesään asti. Talvikuukausien osalta työnaikaisten järjestelyjen tarve arvioidaan erikseen.

Lepsämäntien katu-urakan sijaisnnista kartta.

Lepsämäntien liikenteenohjaussuunnitelma_6.10.2022 (pdf)

Takaisin listaukseen