Ajankohtaista

Kaikki

Lapsiperheiden kohtaamispaikka Suopolun tupa aukeaa marraskuussa

19.10.2022

Tervetuloa tupaan!

Lapsiperheiden kohtaamispaikka Suopolun tupa avataan Klaukkalaan 1.11.2022 klo 9.00. Kohtaamispaikka toimii Suopolun päiväkodin yhteydessä entisen päiväkeskuksen tiloissa (Suopolku 3, 01900 Klaukkala).

Kohtaamispaikka Suopolun tuvassa voi leikkiä, touhuta, tutustua ja verkostoitua muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kohtaamispaikassa on tarjolla myös tukea vanhemmuuteen ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen toimintaa lapsiperheille, vahvistaa lasten ja vanhempien osallisuutta, vuorovaikutusta ja voimavaroja sekä tukea perheiden hyvää arkea, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Kohtaamispaikka on osa Keusoten perhekeskusverkostoa ja toimintaa on suunniteltu yhteistyössä eri toimijoiden kesken. Kohtaamispaikkatoiminnassa mukana tulevat olemaan kunnan lisäksi Keusoten jalkautuvat työntekijät, seurakunta sekä järjestöjä.

Kohtaamispaikalla vietetään tutustumisviikkoa ensimmäisellä viikolla (1.-4.11.2022) ja Tupa on auki ti-to klo 9-15 sekä perjantaina klo 9-14. Tervetuloa tutustumaan tiloihin ja toimintaan!

Viikko-ohjelman mukainen toiminta käynnistyy 7.11.2022 alkaen.

Lue lisää Suopolun tuvasta >>

 

Takaisin listaukseen