Ajankohtaista

Kaikki

Kunta kehittää matkailumarkkinointia – ilmoita yrityksesi sisällöt mukaan

6.4.2021

Nurmijärven kunta kehittää alueen matkailuviestintää ja haluaa osaltaan auttaa matkailijoita löytämään Nurmijärven matkailukohteet ja palvelut. Nurmijärven kesä 2021 -esitteeseen sekä kunnan matkailusivuille kerätään nyt tietoja paikallisilta palveluntarjoajilta. Kuntalaiset, järjestöt ja yritykset voivat lähettää sisältöehdotuksia kunnan kotisivujen verkkolomakkeen kautta. Ehdotuksia otetaan vastaan sunnuntaihin 18.4 saakka.

Nurmijärven kunnan strategisena tavoitteena on matkailutoiminnan liiketoiminnan kehittäminen. Toimintaa kehitetään yritysten verkostoitumisen tukemisella, matkailuviestinnän kehittämisellä sekä kunnan vetovoiman vahvistamisella.

”Yhtenä tärkeänä toimenpiteenä Nurmijärven matkailun kehittämisessä on matkailumarkkinoinnin kehittäminen. Nyt avatulla kyselyllä kartoitamme matkailijan näkökulmasta kiinnostavia palveluita ja kohteita Nurmijärvellä. Lisäksi annamme paikallisille toimijoille mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa markkinointiviestinnän sisältöihin”, Kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Nurmijärven kesä -esitettä tullaan jakamaan Nurmijärven kotitalouksiin sekä eri kohteisiin pääkaupunkiseudulla. Kotisivuja pyritään muokkaamaan paremmin matkailijat tavoittaviksi.

”Paikallisten yrittäjien kattavat palvelut vetävät varmasti puoleensa niin oman kunnan lomalaisia kuin matkailijoita muista kunnista. On tärkeää, että pystymme viestimään kattavasti Nurmijärven tarjonnasta.”  viestintäpäällikkö Siltanen jatkaa.

Palvelun tai tapahtuman voi ilmoittaa mukaan sunnuntaihin 18.4. mennessä osoitteessa www.nurmijarvi.fi/matkailukesa2021

 

Takaisin listaukseen