Ajankohtaista

Liikunta

Kunta kannustaa ulkoilemaan ystävänpäivänä 14.2.

12.2.2021

Tulevana viikonloppuna vietämme ystävänpäivää. Koska Nurmijärven liikuntapalvelut ei voi järjestää ohjattua liikuntaa tällä hetkellä, liikuntapalvelut kannustaa liikkumaan ulkona ja jakamaan ulkoilufiilikset sosiaalisessa mediassa muiden iloksi. Ystävänpäivä ulkoillen Nurmijärvellä -tapahtumaan voi osallistua Facebookissa.

”Tapahtuman idea on liikkua ulkona Nurmijärvellä ystävänpäivänä 14.2 itselleen mieluisella tavalla. Mukaan voi ottaa ystävän tai sitten halutessaan voi reippailla yksinkin. Halutessaan voi myös jakaa kuvia tai videoita liikunnallisesta päivästään Facebook-tapahtuman seinälle. Kuvia tai videoita jakaneiden kesken arvomme yllätyspalkintoja!”, kunnan liikuntaohjaaja Toni Koskinen kertoo.

”Tapahtuman kautta voit tykätä ja kommentoida muiden reippailuhetkistä sekä myös vinkata tai kysellä hyviä ulkoilupaikkoja tai lenkkikaveria!”, Koskinen vinkkaa.

Liity mukaan Facebookissa, Ystävänpäivä ulkoillen Nurmijärvellä -tapahtuma löytyy Nurmijärven liikuntapalveluiden Facebook-sivulta (Nurmijärven liikuntapalvelut) ja tästä linkistä.

Reipasta ja innostavaa ystävänpäivää kaikille!

 

Takaisin listaukseen