Ajankohtaista

Kiinteistöt, Nurmijärven Kodit, Nurmijärven Sähkö, Päätöksenteko, Sähkö, Tilakeskus

Kunta ja Nurmijärven Sähkö allekirjoittivat neljän vuoden sähkösopimuksen

15.11.2023

Kunta kilpailutti sähkösopimuksensa syys-lokakuussa 2023, ja kilpailutuksen perusteella sähkön toimittajaksi valittiin Nurmijärven Sähkö Oy. Sähkösopimus sai tänään 15.11.2023 lainvoiman, kun Nurmijärven Sähkö Oy ja kunta allekirjoittivat sopimuksen. Sopimus on voimassa neljä vuotta, alkaen 1.1.2024.

”Olen todella tyytyväinen, että saimme kumppaniksi paikallisen yrityksen. Yrityksen, jolla on hyvä tuntemus alueesta sekä erittäin osaava, kehitysmyönteinen ja ammattitaitoinen henkilöstö. Yhteistyömme tulee varmasti olemaan jouhevaa”, sanoo kunnan tekninen johtaja Juha Oksanen.

”Kunta on meille iso ja merkittävä asiakas. Pyrimme palvelemaan omistajaamme eli kuntaa parhaalla mahdollisella tavalla, kuten muitakin asiakkaitamme”, kertoo Nurmijärven Sähkön toimitusjohtaja Lauri Laine.

”Vaikka puhumme tässä sähkösopimuksessa suurista summista, noin 6–7 miljoonan euron arvoisesta sopimuskaudesta, niin tärkeintä meille on pystyä auttamaan kuntaa menestymään ja helpottaa energiakustannusten hallintaa sekä ennustettavuutta”, toteaa Laine.

Takaisin listaukseen