Ajankohtaista

Kaikki

Kunta haastaa rakentamaan hyvän mielen lumiukkoja 14.2.-13.3.

9.2.2022

Mikä piristäisikään mieltä enemmän kuin rakentamisen riemun tuloksena syntyvä lumiukko, -akka tai muu lumiolento? Nurmijärven kunta haastaa kaikki kuntalaiset mukaan Suomen Ladun #UlkonaKuinLumiukko-kampanjaan 14.2.-13.3.2022. Tavoitteena on, että talojen pihat ja julkiset piha-alueet täyttyvät hyvää mieltä herättävistä lumiukoista ja -akoista.

”Haluamme tuottaa hyvään mieltä vallitsevassa maailman tilanteessa tekemällä yhdessä lumiukkoja. Kutsumme kaikki kuntalaiset mukaan ulkoilemaan lumiukkojen rakentamisen parissa ja jakamaan hyvää mieltä. Nurmijärven kunta on myös haastanut muun muassa päiväkodit, koulut, iltapäiväkerhot sekä alueen järjestöt mukaan kampanjaan. Lähde sinäkin mukaan!”, kehottaa koordinaattori Mika Vänni.

Näin osallistut #UlkonaKuinLumiukko-kampanjaan ja kunnan haasteeseen
Punaiset posket ja yhdessä tekemisen ilo ovat talven touhuja parhaimmillaan. Kenelle sinun lumiukkosi voisi tuoda hyvää mieltä?

  1. Rakentakaa lumiukkoja – onnistuu myös pakkaslumesta
  2. Pitäkää hauskaa ja nauttikaa yhdessä tekemisestä
  3. Merkitse tekemänne lumiukko Suomen Ladun lumiukkolaskuriin: suomenlatu.fi/ulkona-kuin-lumiukko
  4. Ota kuva lumiukosta ja julkaise se Instagramissa aihetunnisteilla #nurmijarvi ja #UlkonaKuinLumiukko
  5. Kunta julkaisee kuvia tehdyistä lumiukoista kunnan virallisissa kanavissa. Tätä varten voit lähettää kuvan sähköpostilla viestintä@nurmijarvi.fi

Suomen Ladun #UlkonaKuinLumiukko-kampanja
Lumiukot kuuluvat talveen ja ne viestivät aina positiivisuudesta sekä ilosta. Vai oletko koskaan nähnyt surullista lumiukkoa? Lumiukkoja voi rakentaa yhdessä ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa. Niiden rakentaminen on liikuntaa parhaimmillaan; hauskaa, aktivoivaa ja samalla yhdessä ulkoilua.

Kunta kutsuu mukaan viettämään lumiukkotunnin
Kunta kutsuu aloittamaan kampanjan ystävänpäivänä 14.2. klo 10–11 lumiukkotunnilla kunnantalon etupihalla. Nurmijärven Latu ja Polku ry:n edustajat tekevät valmiiksi lumenveistoaihioita, joista kukin voi veistää, muotoilla ja rakentaa mieleisensä lumiukon. Lumiukon voi tehdä myös kokonaan alusta alkaen itse. Lumiukkotunti pidetään samaan aikaan kunnan kouluissa ja päiväkodeissa.

Tuplaantuuko Nurmijärven asukasluku lumiukoilla? Huomioithan, että kokoontumisrajoitukset eivät koske lumiukkoja! Lumen puuttuessa ilahduttavat lumiukot voi myös taiteilla sisällä muusta materiaalista.

#UlkonaKuinLumiukko-kampanjan myötä haastetaan kaikki iloitsemaan talvesta yhdessä lumiukkoja rakentaen.

Lisätietoa löytyy: suomenlatu.fi/ulkona-kuin-lumiukko

 

Takaisin listaukseen