Ajankohtaista

Kulttuuri, Matkailu

Kunnissa pohditaan kulttuuri- ja ympäristöviisaiden matkakokemuksien tuottamista

6.5.2022

Interkontti ry kutsuu Hangon, Lohjan, Kirkkonummen, Vihdin, Nurmijärven ja Sipoon matkailualan toimijoita Vihtiin pohtimaan 11.5. klo 16-20 miten kulttuuri- ja ympäristöviisaita matkakokemuksia voidaan tuottaa. Matkailun palvelumuotoiluhanke Meno-paluu uudelle maalle järjestää kuntien toimijoille yhteisen verkostoitumistapahtuman.

Kunnat kertovat tervehdyksessään mihin tarpeisiin kunnissa haetaan ratkaisuja, mikä innostaa olemaan mukana kehitystyössä, mitä yhteisöllinen kehittäminen on tuonut alueen toimijoille, mitä on jo syntynyt hankkeen myötä ja millaisina matkailukohteina osalliset kunnat näyttäytyvät tulevaisuudessa, kun palveluita tuotetaan hankkeen viitoittamalla tiellä.

Ohjelman striimattava osa klo 16-17.30
Hangon, Lohjan, Kirkkonummen, Vihdin, Nurmijärven ja Sipoon toimijat ovat osallistuneet kehitystyöhön Meno-paluu uudelle maalle -hankkeessa. Kunnat esittäytyvät ja jakavat kokemuksiaan. Hankkeesta vastaava Interkontti ry kertoo mitä on saatu aikaan tähän mennessä. Paneelissa keskustelemme ympäristö- ja kulttuuriviisauden tuomista mahdollisuuksista matkailulle kunnissa. Osallistujat saavat ideoita miten aktivoida paikallisia palveluntuottajia tarkastelemaan ja kehittämään toimintaansa yhteisöllisesti ja löytämään ratkaisuja Uudenmaan kulttuurisen monipuolisuuden tuotteistamiseen ja saavutettavuuteen matkailun muutoksessa. Tämä ensimmäinen osa on avoin kaikille kiinnostuneille ja osa Uusimaa-viikkoa.  Ohjelmaa voi seurata myös striiminä vihti.fi/live.

Ohjelman toinen osa klo 17.30-20.00
Aluksi tutustutaan Vihdin museon uusiin, vielä yleisöltä suljettuna oleviin tiloihin. Pienen purtavan kera osallistujat voivat tutustua muihin toimijoihin Meno-paluu uudelle maalle-hankkeessa ja rakentaa yhteistyösuhteita. Verkostoitumiseen voi osallistua myös etänä Howspace-alustalla. Tämä toinen osa on tarkoitettu Hangon, Lohjan, Kirkkonummen, Vihdin, Nurmijärven ja Sipoon toimijoille tai sellaiseksi haluaville.

Yllätysohjelmaa on myös luvassa!

Aika: keskiviikko 11.5. klo 16-20
Paikka: Vihdin museo, Kyläaukio 1, 03400 tai striimi vihti.fi/live
Lisätiedot: info@interkontti.fi
Media: Jaana Merenmies, jaana@interkontti.fi , 040-846 5056

Ilmoittaudu mukaan tästä
Facebook-tapahtuma
Meno-paluu uudelle maalle -hanketta rahoittaa Uudenmaan liitto.
www.interkontti.fi

Takaisin listaukseen