Ajankohtaista

Kunnanjohtajan blogi

Kunnanjohtajan blogi 5.11.2021 – Oletko sinä etsimämme ilmiöntekijä?

5.11.2021

Nurmijärven kunta on kasvava ja aktiivinen kunta. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1800 eri alojen ammattilaista. Erilaisia tehtävänimikkeitä on noin 200. Olemme hyvän fiiliksen työpaikka.

Nurmijärvellä on tällä hetkellä auki useita mielenkiintoisia tehtäviä, kuten:

Ylläpitopäällikkö

Ylläpitopäällikön monipuolisessa tehtävässä pääset vaikuttamaan kunnan toimitilojen kunnossapitoon, ylläpitoon ja kehittämiseen.

Ylläpitopäällikkönä

  • johdat ylläpitoyksikköä
  • vastaat kiinteistöjen kunnossapitokorjauksista ja kiinteistönhoidosta
  • koordinoit sisäilmatutkimuksia ja -korjauksia
  • suunnittelet ja toteutat toimitilojen vuosikunnossapito-ohjelmaa

Työtehtävässä tarvitset esimiestaitoja, oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja  ja yhteistyökykyä. Arvostamme korjausrakentamisen ja talotekniikan (LVI) osaamista, sisäilmaosaamista ja julkisen hankintamenettelyn hallintaa.

Tule mukaan osaavaan tiimimme! Hae meille ylläpitopäälliköksi 5.11.2021 klo 15 mennessä.

Nuorisopäällikkö,

jonka sydän sykkii nuorten hyvinvoinnille. Tule kehittämään nuorten palveluja yhdessä motivoituneen ja osaavan henkilöstömme kanssa!

Nuorisopalveluissa tehtävämme on tukea nuorten kasvua ja hyvinvointia. Teemme nuorisotyötä monialaisesti ryhmien ja yksilöiden kanssa. Kohtaamme nuoria esimerkiksi nuorisotaloissa, koululaisten iltapäivätoiminnassa, Ohjaamossa, työllistämistoiminnassa ja nuorisovaltuustossa. Painotamme kaikessa toiminnassa osallisuutta ja nuorten aktiivista toimijuutta.

Nuorisopäällikkönä johdat ja kehität kunnan nuorisopalveluja muuttuvassa toimintaympäristössä nuorten, nuorisotyön ammattilaisten, yhteistyöverkostojen ja kunnan muiden toimijoiden kanssa. Vastaat myös Klaukkalassa sijaitsevan Monikkotalon toiminnasta.

Hakuaika päättyy perjantaina 19.11.2021 klo 15.00. Hae täältä.

Kulttuurituottaja

Etsimme Aleksis Kivi pääkaupunkiin osaksi taitavaa kirjasto- ja kulttuuripalvelujemme joukkoa kulttuurituottajaa vakituiseen työsuhteeseen 3.1.2022 alkaen.

Kulttuurituottajan tehtäviin kuuluu tapahtumien ja muun kulttuuritoiminnan suunnittelua ja toteuttamista eri puolilla Nurmijärveä yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Toimintapaikkoja ovat muun muassa Taaborinvuori Palojoella, Monikkosali Klaukkalassa ja Galleria Ville Nurmijärven pääkirjastossa. Kulttuurituottajan tehtäväkenttä on monipuolinen ja laaja, ja siihen kuuluu niin ikäihmisten tapahtumien, koululaisten kulttuuripolku-tapahtumien kuin taidenäyttelyidenkin järjestämistä. Pienessä tiimissämme kulttuurituottaja osallistuu tuotantojen kaikkiin vaiheisiin ja osa-alueisiin.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kulttuurialan tuntemusta ja kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Myös monipuoliset tietotekniikka- ja viestintätaidot, hyvä organisointikyky, kyky sietää epävarmuutta, sekä mahdollisuus olla joustava työajoissa ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävistä suoriutumisessa.

Hakuaika päättyy 8.11.2021  klo 15. Hakemukseen pääset tästä

Koulukuraattori

Tervetuloa töihin Nurmijärvelle osaksi mukavaa ja osaavaa tiimiämme! Etsimme kahta koulukuraattoria esi- ja perusopetukseen ajalle 3.1.-31.12.2022 Rajamäen taajamaan. Kyseessä on Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustus koulukuraattoreiden palkkaamiseen.

Kuraattorin työ painottuu oppilaiden psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin sekä koulunkäynnin tukemiseen. Tukikeskustelut oppilaiden kanssa, vanhempien ohjaus sekä verkostopalaverit kuuluvat työtehtäviisi. Tarjoat myös konsultaatiota opettajille ja yhteistyötahoille sekä osallistut yhteisölliseen hyvinvointityöhön.

Arvostamme aikaisempaa kuraattorikokemusta sekä muuta kokemusta lasten ja vanhempien kanssa tehdystä työstä. Hyvät yhteistyötaidot, joustavuus, aktiivisuus ja kiinnostus moniammatilliseen työhön tukevat työssä onnistumista. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista eri yksiköiden välillä.

Hakuaika päättyy 15.11.2021 klo 15.00. Tarkempia tietoja ja hakemukseen täältä

Eikä tässä vielä kaikki. Useita muitakin ilmiöntekijän paikkoja on tarjolla mm. Varhaiskasvatuksessa, Kouluilla, Ympäristötoimialalla ja Aleksialla

Tarkempia ilmoituksia pääset katsomaan edellä olevien linkkien kautta.

Tutustu tarkemmin ja pistä hakemus tulemaan!

 

Takaisin listaukseen