Ajankohtaista

Kunnanjohtajan blogi

Kunnanjohtajan blogi 3.2.2023 – Pakkanen kiristyy – joko sinun päätäsi lämmittää Nurmijärvi-pipo?

3.2.2023

Kunta hankki työntekijöille muutama vuosi sitten ilmiö-huppareita, joista tuli todellinen hittituote. Hupparista tuli hurjasti kyselyitä kuntalaisilta ja Nurmijärven ystäviltä. Jonkin aikaa kesti kilpailutusten ja muiden proseduurien kanssa, että löytyi kumppani, jonka kautta saimme ilmiötuotteet ja muut Nurmijärvi -logotuotteet verkkokauppaan helposti kaikkien saataville.

Valikoimasta löytyy tällä hetkellä huppareiden lisäksi mm. hassunhauskat Suomen SUURIN kunta -bokserit ja erityisesti pipolätkään ja hiihtoladuille sopivan Nurmijärvi-pipon.

Ilmiökaupasta löytyy boksereiden ja pipojen lisäksi huppareita ja treenipaitoja eri väreissä, kuten myös puuvillakangaskasseja ja sydänheijastimia. Valikoimassa on myös Sääksi t-paitoja, joita on aiemmin myyty vain Sääksin uimarannalla.

Nettikaupan lisäksi olemme pitäneet pientä valikoimaa Ylpeästi Lande -pipoa, sekä Nurmijärvi-pipoa myynnissä myös kirjastoissamme.

Tuotevalikoimaa päivitetään nettikauppaan kysynnän ja innovoinnin seurauksena. Jos jotain mielestäsi puuttuu valikoimasta, niin laita rohkeasti viestiä!

Tutustu Ilmiökauppaan >>

Ilmiökauppa-verkkokauppa on Suomen Kolibrin tarjoama ja ylläpitämä palvelu. Nurmijärven kunta julkaisi syksyllä 2021 avoimen tarjouspyynnön mainos- ja huomioimislahjoihin liittyen ja valitun toimittajan kanssa on allekirjoitettu sopimus alkuvuodesta 2022. Valittu toimittaja tarjoaa kunnalle sisäisen verkkokaupan, jonka kautta kunnan toimialat voivat tilata valikoituja Nurmijärvi-tuotteita ja lahjatavaroita. Lisäksi kilpailutuksessa edellytettiin, että valittu toimittaja tarjoaa ulkopuolisen verkkokaupan, jonka kautta asiakkaat voivat tilata itsenäisesti Nurmijärvi-tuotteita ilman, että Nurmijärven kunta on kaupankäynnissä osapuolena.

Outi

 

Takaisin listaukseen