Ajankohtaista

Kunnanjohtajan blogi

Kunnanjohtajan blogi 18.8.2023 – Joko sinä olet kuullut Listapalaverista?

18.8.2023

Nurmijärven kunta kokeilee jälleen rohkeasti ihan uutta viestintäkanavaa – nimittäin podcastia. Nurmijärven podcastin nimi on Listapalaveri.

Listapalaveri nostaa rennolla otteella esiin ajankohtaisia asioita ja tuo paikallisia päättäjiä tutuksi. Jokaisessa Listapalaveri-jaksossa kahvipöydän ääreen kokoontuu joukko kunnanvaltuutettuja, joista kukin tuo palaverin listalle omasta mielestään kiinnostavimman ajankohtaisen ilmiön.

 

Listapalaverin on tarkoitus kokoontua ennen valtuustojen kokouksia, jotta niissä on mahdollisuus käydä keskustelua myös valtuustoetkojen hengessä. Ensimmäinen Listapalaveri-jakso nauhoitettiin 18.8. ja julkaistaan tiistaina 22.8. Spotifyssa ja Youtubessa sekä kunnan kotisivuilla ja somekanavissa. Voit tilata Listapalaverin Spotifyssa ja Youtubessa jo nyt!

Toivomme aktiivista palautetta, ideoita, kommentteja – risut, mutta myös ruusut ovat lämpimästi tervetulleita! Palautetta Listapalaverista voi antaa kunnan somekanavissa sekä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@nurmijarvi.fi.

Listapalaveri-podcast on kestoltaan noin 30 minuuttia, kun Listapalaveri-videon katselu vie puolestaan noin 10 minuuttia.

Podcast mahdollistaa syvällisemmän Listapalaveriin uppoutumisen esimerkiksi työmatkalla autossa tai koiraa lenkittäessä. Video puolestaan on mitoitettu somealustoille sopivaksi, napakammaksi katsaukseksi Listapalaveri-keskusteluun.

Viestintätiimistämme löytyy sekä videokuvauksen, että äänityön osaamista, joten listapalaverin tuotanto pystytään toteuttamaan täysin omana työnä.

Elokuusta alkaen myös kunnanvaltuuston videolähetykset toteutetaan omana tuotantona, mikä tuo säästöjä kunnalle. Valtuuston kokousten videoinnit löydät täältä.

Nurmijärven kunta on viime vuosina systemaattisesti ja rohkeasti kehittänyt ja uudistanut kuntalaisvuoropuhelua ja viestintää. Olemme aktivoituneet somekanavissa, ryhtyneet bloggaamaan säännöllisesti, uudistaneet Nurmijärvi-lehden, kotisivut, Visit-sivustot ja tapahtumakalenterin, toteuttaneet Nurmijärvi live-infoja ja chattivuoropuheluja, tarjonneet Nurmijärvi TV:n lähetyksiä ajankohtaisista asioista jne. Nurmijärven kunta löytyy mm. seuraavista somekanavista: Instagram Twitter LinkedIn Facebook ja Youtube

Mistä kanavista sinä saat tietoa Nurmijärven asioista? Mikä on toimivin tai mieluisin? Miten voisimme kehittää viestintäämme jatkossa?

 

Outi

Takaisin listaukseen