Ajankohtaista

Kunnanhallitus, Päätöksenteko, Rekrytointi, Talous

Kunnanhallitus valitsi kunnan talousjohtajaksi Erno Kontion

15.8.2022

Nurmijärven kunnanhallitus päätti kokouksessaan 15.8.2022 valita Nurmijärven kunnan talousjohtajaksi Erno Kontion. Talousjohtaja johtaa ja kehittää kunnan talouden prosesseja ja vastaa taloussuunnittelusta, talouden raportoinnista, tilinpäätöksen laatimisesta, maksuvalmiudesta ja rahoituksesta. Kunnanhallitus oli asiassa yksimielinen.

”Erno on loistava osaaja ja on hienoa, että Nurmijärven kunta saa hänenlaisensa sitoutuneen ja innostuneen realistin talousjohtajan tärkeään virkaan. Kunnan talous on suurien haasteiden edessä, ja on olennaista, että meillä on jatkossakin osaava talousjohtaja luotsaamassa talouttamme kestävälle pohjalle. Kontio sai loistavat arviot ulkopuolisen toteuttamasta soveltuvuustestistä, valintaryhmä esitti häntä virkaan yksimielisesti ja kunnanhallitus oli asiasta yksimielinen, joten nähdäkseni päätös asiasta oli varsin helppo”, kunnanhallituksen puheenjohtaja Petri Vaulamo kertoo.

Talousjohtajan paikkaa haki kuusi henkilöä, joista valintaryhmä kutsui haastatteluun kolme hakijaa. Heistä Kontio kutsuttiin soveltuvuustesteihin. Soveltuvuustesteistä vastasi MPS Oy. Kontio on toiminut kunnan va. talousjohtajana marraskuusta 2021 Ville Rajahalmeen siirryttyä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen taloussuunnittelujohtajaksi.

Erno Kontio.

 

Takaisin listaukseen