Ajankohtaista

Kaikki, Kulttuuri, Matkailu, Tapahtumat, Uimarannat, Viestintä, Yritykset

Kunnan Visit Nurmijärvi -kesäesite jaetaan kotitalouksille tulevana viikonloppuna – mukana matkailukartta 

3.6.2022

Visit Nurmijärvi -kesäesitteessä esitellään Nurmijärveä lähimatkailukohteena. Esitteestä löytyy vinkkejä Nurmijärven kesän elämyksiin, kohteisiin ja tapahtumiin. Visit Nurmijärvi -esite jaetaan nurmijärveläisiin kotitalouksiin 3-5. kesäkuuta.

Nurmijärven kunta on uudistanut matkailuviestintäänsä keväällä 2022. Kunta on julkaissut uudet Visit Nurmijärvi -matkailusivut, uuden tapahtumakalenterin ja Doerz Nurmijärvi -kauppapaikan. Myös Nurmijärven kesäesite uudistui ja kantaa nykyisin nimeä ”Visit Nurmijärvi” uuden matkailusivuston mukaan.  Esite löytyy sähköisessä muodossa myös Visit Nurmijärvi -sivustolta. 

”Nurmijärvi tarjoaa todella matkailijalle yllin kyllin koettavaa. Voi pulahtaa kristallinkirkkaaseen lähteeseen ja nauttia läikkyvästä kulttuurihistoriastamme maan vanhimmassa teollisuusmuseossa. Ja luontoreittimme ne vasta upeita ovatkin! Jaamme nämä ja monet muut matkailuvinkit kesäesitteessämme”, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo. ”Tervetuloa retkeilemään kesäiselle Nurmijärvelle!”

Mukana Nurmijärven matkailukartta 

Kesäesitteen keskiaukeamalta löytyy aukitaitettava tuore Nurmijärven matkailukartta.

”Matkailukartassa on innostavalla tavalla esitelty Nurmijärven monipuolinen matkailutarjonta sekä paikallisia maamerkkejä. Kesäesite ja kartta ovat kokonsa puolesta myös käteviä ottaa mukaan lähimatkailukierrokselle”, Siltanen kertoo.


Jäikö esite saamatta?

Jos kesäesitettä ei jaettu sinun postilaatikkoosi, voit ilmoittaa jakeluhäiriöstä tämän linkin kautta.

Takaisin listaukseen