Ajankohtaista

Viestintä

Kunnan tiedotuslehti julkaistaan 27.4. – jaetaan nurmijärveläisille julkisena tiedotteena

27.4.2022

Kunnan Nurmijärvi 2/22 -tiedostuslehti jaetaan keskiviikkona 27.4.2022 julkisena tiedotteena kaikille nurmijärveläisille. Lehti sisältää muun muassa tietoa Minä elän! -merkkivuodesta, katsauksen kevään ja kesän tapahtumista ja kaavoituskatsauksen, jossa on tietoa vireillä olevista ja tulevista kaavoista. Lisäksi lehdessä on tietoa kunnan muista ajankohtaisista asioista.

 

Järjestyksessä kevään toinen tiedotuslehti jaetaan kuntalaisten koteihin. Lisäksi lehti on saatavissa kunnan toimipisteiltä, kuten kunnanvirastolta, Monikosta ja kirjastoista. Lehti julkaistaan myös sähköisenä versiona kunnan kotisivuilla osoitteessa nurmijarvi.fi/tiedotuslehti.

”Nurmijärvi-lehti sisältää jälleen tuhdin ja monipuolisen tietopaketin ajankohtaisista asioista. Kannattaa ainakin lukea kevään ja kesän tapahtumista, sillä Nurmijärvellä riittää koettavaa kahvakuulatreeneistä Sääksin uimarannan musiikkikeikkoihin”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen vinkkaa. Lehdessä julkaistaan totuttuun tapaan kunnan tapahtumakalenteri.

Lisäksi lehdessä on vahvasti esillä Minä elän! -merkkivuosi, jonka Nurmijärvi ja Tuusula järjestävät yhdessä.

”Aleksis Kivi -kuntien yhteistyönä järjestämää Minä elän! -merkkivuotta vietetään mielen hyvinvoinnin teemalla. Kirjastosta voi hakea oman mielen hyvinvoinnin kuntokortin ja osallistua esimerkiksi Minä elän! -vaellukselle. Kannattaakin tutustua teemavuoteen lehden sivuilla”, Siltanen kertoo.

Tiedotuslehdessä julkaistaan myös Kaavoituskatsaus 2022, jossa esitetään vireillä olevat ja lähiaikoina vireille tulevat kaavat. Lisäksi tiedotuslehdessä kerrotaan mm. uudesta kuntastrategiasta, sivistys- ja hyvinvointialan kehittämissuunnitelmasta, matkailun kehittämisestä, kevätsiivoustalkoista, Lepsämän koulun rakennustyöstä, Klaukkalan kävelevästä kyläillasta 7.6., kunnan verkkoasiointi- ja asiakaspalautepalvelu Solmun uudistumisesta, pyöräilyviikosta 6.–15.5. sekä Rajamäen historiallisista kävelykierroksista.

”Tiedotuslehti on tärkeä osa kunnan viestintää, sillä lehden kautta jokainen kuntalainen saa tietoa kunnan asioista kotiin kannettuna. Varsinkin ikäihmiset ovat antaneet kiitosta lehdestä, sillä kaikilla ei ole kotonaan tietokonetta tai seuraa sosiaalista mediaa. Ja onhan tiedotteiden ja kaavoituskatsausten lukeminen toisenlaista paperilehdestä kuin kännykän näytöltä”, Teemu Siltanen näkee.

Jäikö lehti saamatta?

Nurmijärvi-lehti jaetaan julkisena tiedotteena kaikille kuntalaisille. Mikäli lehden jakelussa talouteesi on häiriö, kannattaa asiasta antaa jakelupalautetta. Se käy kätevästi täyttämällä jakelupalautelomake.

Tiedotuslehti 2/22.
Takaisin listaukseen