Ajankohtaista

Asuminen, Kaavoitus, Kunnallistekniikka, Näin Nurmijärvi rakentuu blogi, Rakentaminen, Tontit

Kunnan kiinteistöt myyty – uudet omistajat omasta kunnasta

26.11.2021

Nurmijärven kunnan kolme kiinteistöä oli myytävänä kesällä Huutokaupat.com-palvelussa. Kiinteistöistä kaksi sijaitsi Rajamäellä, Hyttikujalla sijaitseva rinnetontti taloineen ja Terveystiellä sijaitseva rakennustaiteellisesti ja historiallisesti arvokas paritalo. Kolmas myyntikohde oli Röykässä sijaitseva omakotitalo isolla tontilla. Kiinteistöt kiinnostivat ihmisiä, tarjouksia tehtiin satoja ja korona-ajasta huolimatta kohteita käytiin myös katsomassa paikan päällä. Kaikki kolme kiinteistöä on myyty, ja kaupat ovat nyt virallisesti saatettu päätökseen.

Röykän kohteesta tehtiin eniten tarjouksia

Ensimmäinen myynnissä ollut kiinteistö on Röykässä sijaitseva 2390 m² kokoinen tontti, jolla on 96 m²:n suuruinen, vuonna 1988 valmistunut omakotitalo sekä noin 36 m²:n suuruinen talousrakennus/autotalli. Kiinteistöä paikan päällä kävi katsomassa 11 perhettä.

Huutokaupat.com-palvelussa Röykän kohdetta käytiin katsomassa 18 290 kertaa. Myyntiä ja tehtyjä tarjouksia seurasi 341 kiinnostunutta. Tarjouksia eli huutoja tehtiin 303, ja korkeimman huudon Röykänrinne 7 sijaitsevasta kiinteistöstä teki rajamäkeläinen perhe.

Rajamäen rinnetontin omistajaksi rajamäkeläinen

Toinen myyntikohde oli Rajamäen Hyttikujalla sijaitseva 850 m2-kokoinen rinnetontti, jossa on purkukuntoinen 32 neliön omakotitalo. Tontille saa rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisen pientalon, ja kohteessa on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Kohdetta kävi katsomassa kahdeksan henkilöä.

Huutokaupat.com-palvelussa Hyttikujan kiinteistöä käytiin katsomassa 13 114 kertaa, ja myynnin ja tarjousten seuraajia oli 235. Kiinteistöstä tehtiin 103 huutoa, ja korkeimman tarjouksen teki rajamäkeläinen mieshenkilö.

Terveystien historiallisesti arvokasta paritaloa kävi katsomassa 22 perhettä

Kolmantena myynnissä oli Rajamäen Terveystiellä sijaitseva kiinteistö. Tämän rakennustaiteellisesti, historiallisesti ja miljöön kannalta arvokkaan 147 m2 -kokoisen paritalon on suunnitellut arkkitehti Erkki Huttunen vuonna 1935. Tontin pinta-ala on 2390 m2. Kohdetta kävi katsomassa 22 perhettä.

Huutokaupat.com-palvelussa kohdetta käytiin katsomassa huikeat 18 484 kertaa. Myyntiä ja tehtyjä tarjouksia seurasi 320 kiinnostunutta. Kohteesta tehtiin 146 huutoa, ja korkeimman huudon teki nurmijärveläinen perhe.

Takaisin listaukseen