Ajankohtaista

Asuminen, Rakentaminen, Tontit

Kunnan kiinteistöjä kesällä kaupan Huutokaupat.com-palvelussa

2.7.2021

Kunta myy kesän aikana kolme kiinteistöä Huutokaupat.com -palvelussa. Röykässä sijaitsevan kiinteistön myyntiaika päättyy maanantaina 5.7. klo 10. Rajamäellä on myynnissä kaksi kiinteistöä, Hyttikujalla sijaitseva rinnetontti taloineen ja Terveystiellä sijaitseva rakennustaiteellisesti ja historiallisesti arvokas paritalo.

Röykänrinne 7, Röykkä

Osoitteessa Röykänrinne 7 on myynnissä vielä muutaman päivän 2390 m² kokoinen tontti, jolla on 96 m²:n suuruinen, vuonna 1988 valmistunut omakotitalo sekä noin 36 m²:n suuruinen talousrakennus/autotalli. Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Katso tarkemmat tiedot Röykän kohteesta Huutokaupat.com-sivustolta. Vielä ehdit tehdä oman tarjouksesi!

Hyttikujalla luonnonkaunis rinnetontti

Rajamäen Hyttikujalla, erillispientalojen korttelialueella, on myynnissä rinnetontti, 850 m2, jossa on purkukuntoinen 32 m2 -kokoinen omakotitalo. Tontille saa rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisen pientalon. Kohteessa on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Lisäksi kohteesta on teetetty asbesti ja haitta-ainekartoitus. Tutustu kohteeseen (Hyttikuja 7, Rajamäki) tarkemmin Huutokaupat.com-palvelussa.

Hyttikujan myyntiaika päättyy 26.7.2021. Tonttia voi käydä katsomassa omatoimisesti. Kiinteistöä esitellään vielä 12.7. aamupäivällä. Esittelyyn täytyy varata aika, ota yhteyttä marja.puhakainen@nurmijarvi.fi.

Omakotitalo, jonka pihalla keinu osoitteessa Hyttikuja 7, Rajamäki.

 

Terveystiellä upea paritalo

Tämän rakennustaiteellisesti, historiallisesti ja miljöön kannalta arvokkaan 147 m2 -kokoisen paritalon on suunnitellut arkkitehti Erkki Huttunen. Paritalon koko on 147 m2 ja tontin pinta-ala on 2390 m2. Osoitteessa Terveystie 2, Rajamäki sijaitsevassa kiinteistössä on kaukolämpö, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät sekä ilmanvaihtokone, jossa on lämmöntalteenotto. Tutustu Rajamäen Terveystien kiinteistöön Huutokaupat.com-palvelussa.

Tämän upean kohteen myyntiaika päättyy 16.8.2021. Kohdetta esitellään esittelyajan varanneille 12.7. ja 21.7. Varaa oma esittelyaikasi: maiju.laitala@nurmijarvi.fi (28.6.-9.7.) tai marja.puhakainen@nurmijarvi.fi (12.7.-23.7).

Rapattu paritalo osoitteessa Terveystie 2, Rajamäki.

Takaisin listaukseen