Ajankohtaista

Rakentaminen, Tontit

Kunnan kiinteistöjä kaupan – ensimmäinen, toinen ja kolmas!

7.6.2021

Kolme kunnan kiinteistöä on myynnissä kesällä Huutokaupat.com-palvelussa. Kiinteistöistä kaksi sijaitsee Rajamäellä ja yksi Röykässä. Tonteilla on purkukuntoisia rakennuksia, mutta myös rakennustaiteellisesti arvokas suojelukohde Rajamäen historiallisessa miljöössä. Kiinteistöistä löytyy lisätietoa niiden myyntiaikana Huutokauppa.com-palvelussa, ja tarkemmin niihin voi tutustua varaamalla esittelyajan.

Huutokaupassa myynnissä nyt Röykän kiinteistö

Ensimmäiseksi myyntiin Huutokaupassa on tänään tullut kiinteistö Röykässä, osoitteessa Röykänrinne 7. Kohteen myyntiaika päättyy 5.7.2021 klo 10, tai kolme minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Asemakaavassa, tämä 2390 m² kokoinen tontti, on määritelty omakotiasumisen korttelialueeksi ja rakennusoikeutta on 597 k-m². Tontille saa rakentaa yksiasuntoisen tai kaksiasuntoisen omakotitalon.

Tontilla on noin 96 m²:n suuruinen, v. 1988 valmistunut omakotitalo, jossa on 3 huonetta ja keittiö, sauna ja kylpyhuone. Lisäksi tontilla on noin 36 m²:n suuruinen, v. 1983 tehty talousrakennus/autotalli. Rakennukset ovat huonokuntoisia, ja niiden mahdollisista purkukustannuksista vastaa ostaja. Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon.

Rakennuksia esitellään esittelyn varanneille 10.6. ja 14.6. Näyttöaikoja annetaan klo 13–18 väliselle ajalle puolituntia per varaaja. Näytössä noudatetaan korona-ajan suosituksia. Varaa oma esittelyaika: maiju.laitala@nurmijarvi.fi. Tonttiin voi tutustua omatoimisesti.

Omakotitalo metsäisellä tontilla osoitteessa Röykänrinne 7, Röykkä.

Rinnetontti, jossa 1940-luvulla rakennettu omakotitalo

Kunta myy osoitteessa Hyttikuja 7, Rajamäki sijaitsevan kiinteistön. Luonnontilassa olevan rinnetontin pinta-ala on 850 m2 ja se sijaitsee erillispientalojen korttelialueella. Tontilla on v. 1940 rakennettu purkukuntoinen 32 m2 -kokoinen omakotitalo. Talossa on keittiö ja huone sekä saunatilat alakerrassa.

Tontille saa rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisen pientalon. Kohteessa on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Lisäksi kohteesta on teetetty asbesti ja haitta-ainekartoitus.

Kohteen myyntiaika 14.6.- 26.7.2021.

Omakotitalo, jonka pihalla keinu osoitteessa Hyttikuja 7, Rajamäki.

Rakennustaiteellisesti arvokas paritalo historiallisessa miljöössä

Rajamäen toinen myyntikohde sijaitsee osoitteessa Terveystie 2, Rajamäki. Tontin pinta-ala on 2390 m2, ja tontilla on v. 1935 rakennettu 147 m2 -kokoinen paritalo. Kohteessa on kaukolämpö, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät sekä ilmanvaihtokone, jossa on lämmöntalteenotto.

Arkkitehti Erkki Huttunen on suunnitellut tämän rakennustaiteellisesti, historiallisesti ja miljöön kannalta arvokkaan paritalon, joka on määritelty myös suojeltavaksi rakennukseksi.

Tarkempia tietoja tästä upeasta kohteesta löytyy Huutokaupasta, jossa kohde on myynnissä 28.6.–16.8.2021 välisen ajan.

Rapattu paritalo osoitteessa Terveystie 2, Rajamäki.

Varaa aika kiinteistön esittelyyn – ja tee tarjous!

Ennen tarjouksen jättämistä ostajan on hyvä tutustua kohteeseen, koska Huutokaupassa tehty tarjous on sitova ja tarjouksen jättänyt hyväksyy kohteen sellaisenaan kuin se sillä hetkellä on. Kohteelle ei myönnetä takuuta, eikä palautusoikeutta ole.

Kun huutoaika on päättynyt, ostaja maksaa viikon sisällä ennakkomaksun, 5000 euroa. Koko kauppahinta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

Kauppa tehdään kolmen kuukauden sisällä siitä, kun kunta on tehnyt lopullisen myyntipäätöksen ja se on lainvoimainen. Kunnalla on oikeus myös hylätä kaikki tarjoukset.

Olisiko joku näistä, sijainniltaan sopivassa paikassa olevista kohteista, juuri sinun, uuden kotisi osoite? Vai haluaisitko asua talossa, jossa historia havisee tunnetun arkkitehdin luomana, mutta aivan Rajamäen palveluiden äärellä?

Takaisin listaukseen