Ajankohtaista

Matkailu, Viestintä, Yritykset

Kunnan kesäesite jaetaan kotitalouksille keskiviikkona 9.6. – mukana lisättyä todellisuutta ja uusi matkailukartta

9.6.2021

Etsitkö elämyksiä, upeita luontokohteita tai paikallisia erikoisuuksia? Suunnitteletko kesäistä pyöräretkeä, museokierrosta tai tutustumista idyllisiin kyliin? Etsitkö majoituspaikkaa tai ravintolaa? Kunnan kesäesite Nurmijärven kesä 2021 jaetaan nurmijärveläisiin kotitalouksiin 9. kesäkuuta. Kesäesitteessä on hyödynnetty AR-teknologiaa: katsottaessa esitettä älypuhelimen linssin läpi, esite herää eloon kunnanjohtaja Outi Mäkelän toimiessa lukijan matkaoppaana matkalla kesäisellä Nurmijärvellä. Esitteen mukana tulee myös uudistunut matkailukartta. Esite julkaistaan myöhemmin tällä viikolla sähköisenä kunnan matkailusivuilla. 

Kesäesitteessä esitellään Nurmijärveä lähimatkailukohteena.
”Nurmijärvi tarjoaa todella paljon koettavaa ja nähtävää. Meillä löytyy huikeita luontokohteita, omaleimaisia kyliä, maistuvaa lähiruokaa ja juomaa sekä kiinnostavaa kulttuurihistoriaa. Halukkaat löytävät lomaansa vauhtia tai leppoisampaa ajanvietettä. Kannattaakin suunnata kesäpäivinä matkalle Nurmijärvelle”, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kannustaa.

Kesäesitteen kuvat heräävät eloon

Minkälaista on Taaborin metsäklubilla tai Seitsemän veljeksen vaellusreitillä? Vastaukset kysymyksiin saa kesäesitteestä myös videomuodossa! Nurmijärven kesä 2021 -esitteessä on hyödynnetty lisättyä todellisuutta eli AR-teknologiaa. Esitteessä on kymmenen QR-koodein merkittyä kuvaa, jonka muuttuvat videoiksi älypuhelimen kameratilan läpi katsottuna. Läpi esitteen kulkeva videoesittely johdattaa lukijan matkalle Nurmijärven hienoihin maisemiin ja matkailukohteisiin. Matkaoppaana toimii kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

Kesäesitteen AR-videoiden katseluun ei uudemmilla puhelimilla tarvita erillistä sovellusta, vaan riittää, että kuvaa katsoo oman kännykän kameran läpi. Tarkemmat ohjeet löytyvät esitteestä.  ”Toki esitteestä ja sen upeista kuvista voi nauttia ilman AR-teknologiaakin ihan perinteisenä printtijulkaisuna”, Siltanen kertoo.

 

Kesäesitteessä Nurmijärven uusi matkailukartta

Kesäesitteen keskiaukeamalta löytyy aukitaitettava tuore Nurmijärven matkailukartta.

”Matkailukartassa on hauskalla mutta informatiivisella tavalla esitelty Nurmijärven monipuolinen matkailutarjonta sekä paikallisia maamerkkejä. Kesäesite on kokonsa puolesta myös kätevä ottaa mukaan lähimatkailukierrokselle, jolloin kartta kulkee myös mukavasti mukana”, Siltanen kertoo.

”Matkailukartta ja lisätyn todellisuuden hyödyntäminen ovat uusia avauksia kunnan matkailuviestinnän kehittämiseen.  Toivottavasti ne innostavat lukijoita matkalle Nurmijärvelle kokemaan, kuinka monipuolisia kohteita ja monipuolisia yrityksiä meiltä Nurmijärveltä löytyykään”, Teemu Siltanen sanoo.

Jäikö esite saamatta?

Jos kesäesitettä ei jaettu sinun postilaatikkoosi, voit ilmoittaa jakeluhäiriöstä tämän linkin kautta.

 

Takaisin listaukseen