Ajankohtaista

Hyvinvointi, Koulutus, Lukio, Monikko, Nuoriso

Kuinka selvitä teinin kanssa? -tilaisuudesta vinkkejä ja apua nuorten kohtaamiseen

14.8.2023

Kaipaatko parempia suuntaviittoja teinin kanssa? Meneekö sormi suuhun, etkä tiedä miten ottaa kiperiä asioita puheeksi nuoren kanssa. Huolestuttaako nuorten jaksaminen ja hyvinvointi tai häiriökäyttäytyminen? 

Nuorten väkivalta ja häiriökäyttäytyminen ovat herättäneet huolta Klaukkalan alueen ammattilaisten ja nuorten joukossa viime lukukaudella. Klaukkalassa vanhemmille on haluttu järjestää tilaisuus, jossa tuodaan esille se, miten jokainen aikuinen voi kohtaamisissa nuorten kanssa huomioida nuoren ja puuttua, mikäli näkee väkivaltaa tai päihteidenkäyttöä arjessa. Tilaisuus siirrettiin päällekkäisten tapahtumien takia tälle syksylle. Tilaisuudessa on tarkoitus käydä keskustelua ja pohtia, mitä asialle voitaisiin yhdessä tehdä.

Kuinka selvitä teinin kanssa? -tilaisuudessa pohditaan yhdessä asioita. Tilaisuus järjestetään Klaukkalan Monikossa torstaina 24.8. klo 17 ja on tarkoitettu kaikille vanhemmille ja peruspalveluissa työskenteleville työntekijöille. Mukana tapahtumassa on laaja kattaus nuorten kanssa työskentelevia tahoja esittelemässä toimintaansa.
Kuinka selvitä teinin kanssa -tilaisuudessa mukana nuorisoasema, nuorisopalvelut, rikosuhripäivystys (RIKU), opiskeluhuolto, nuorten oikeusedustus, kirjasto sekä seurakunta.
Kaksi tyttöä ylittää suojatietä.

Tilaisuuden ohjelma:

Klo 17 Esittelypisteet avoinna aulassa

Klo 18 Tervetulotoivotus
Klo 18.05 Lähiyhteisövalmentaja Timo Kyllönen Aseman Lapset ry:stä. Arjessa Timo tekee töitä rikoksilla ja päihteillä oireilevien nuorten ja nuorten aikuisten kanssa Aseman Lasten Pasila-toiminnassa. Muutoin Timo on viisikymppinen, isä, palloilija, mökkeilijä ja haaveilija, joka uskoo idealismiin ja räkärealismiin. Timon motto: Viisaus asuu ihmisten välissä.
Klo 18.30 Vuorovaikutteinen paneelikeskustelu.
Tilaisuus päättyy noin klo 20.

Tervetuloa!

Takaisin listaukseen