Ajankohtaista

Historia, Joukkoliikenne, Liikenne, Tapahtumat

Korsisaari tiedottaa: Korsisaari täyttää 95 vuotta!

24.4.2024

Tervetuloa, kaikki vappuaattona juhlistamaan Korsisaaren 95-vuotista taivalta. Tarjoamme Rajamäellä, Nurmijärven kirkonkylällä ja Klaukkalassa munkkia ja simaa.

Korsisaaren historian ensimmäisiä lukuja aloitettiin kirjoittamaan 1.5.1929. Vapun päivänä Emil Korsisaari ajoi ensimmäisen linja-autovuoronsa Nurmijärven kirkonkylältä Helsinkiin. Jo ennen tätä oli Emil ajanut tavara-ajoja muun muassa Nurmijärvellä ja Nurmijärveltä Helsinkiin. Tuosta ensimmäisestä linja-autovuorosta tulee tänä vuonna kuluneeksi 95 vuotta.

Vappuaatto alkaa munkilla ja simalla

Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme aamulla klo 6.30 alkaen munkkia ja simaa kaikille matkustajille Rajamäen ja Nurmijärven kirkonkylän linja-autoasemilla sekä Klaukkalan matkakeskuksella. Eikä välttämättä tarvitse auton kyytiin nousta, vaan voit vain tehdä aamulenkin linja-autoaseman kautta. Paikalla olemme klo 10 asti. Munkkia ja simaa on jaossa, niin kauan kuin herkkuja riittää.

Oletko miettinyt Korsisaari-sovellukseen vaihtamista?

Onko sinulla vielä käytössä Korsisaaren matkakortti ja olet miettinyt matkakortista luopumista. Nyt se kannattaa, nimittäin tuolloin vappuaattoaamuna, kun tuot matkakorttisi meille, saat sovellukseen saman lipputuotteen kuin mikä on matkakortillasi, ilmaiseksi. Alla vielä toimintaohjeet.

  1. Lataa puhelimeesi valmiiksi Korsisaari-sovellus
  2. Rekisteröidy sovellukseen
  3. Tuo matkakorttisi Rajamäen, Nurmijärven kirkonkylän linja-autoasemalle tai Klaukkalan matkakeskukselle klo 6.30-10 välillä
  4. Saat matkakorttiasi vastaan kortilla olevan lipputuotteen hinnan verran bonusta sovellukseen, jolla saat ostettua uuden käyttämättömän lipputuotteen sovelluksesta.

Edun saaminen edellyttää, että matkakortti luovutetaan Korsisaarelle ja kortti suljetaan.

Onko Korsisaari-sovelluksesta jotain kysyttävää?

Kaipaatko apuja Korsisaari-sovelluksen käyttöön? Tule kysymään apuja ja neuvoja sovelluksen käyttöön vappuaattona Rajamäen, Nurmijärven linja-autoasemille sekä Klaukkalan matkakeskuksella klo 6.30-10. Korsisaaren työntekijät neuvovat sovelluksen käytössä ja samalla voit nauttia tarjoiluista.

Tervetuloa syömään herkkuja ja juhlistamaan juhlavuotta kanssamme!

Takaisin listaukseen