Ajankohtaista

Ikäihmiset, Ilmastotyö, Joukkoliikenne, Liikenne, Matkailu, Nuoriso, Opetus ja koulutus

Korsisaari: Ajankohtaista joukkoliikenteessä

2.5.2022

Nurmijärven joukkoliikenteessä siirrytään kesäaikataulujen mukaiseen liikennöintiin 6.6.-10.8.2022 väliseksi ajaksi.Kesäaikataulut löytyvät Korsisaaren verkkosivuilta.

Matkahuollon reittioppaaseen ja aikatauluhakuun kesäaikataulut päivittyvät viimeistään 8.5.

Syksyn aikatauluihin siirrytään 11.8., ja nämä aikataulut julkaistaan jo ennen juhannusta.

Kivenkyyti kesäaikaan 6.6. alkaen

Kivenkyyti kulkee arkisin klo 9:30-15. Kyyti tilataan soittamalla matkapalvelukeskukseen 09 274 6900 ma-pe klo 7-17 välillä . Matalalattia-autoja käyttävä Kivenkyyti sopii hyvin myös vanhuksille, liikuntaesteisille ja lastenvaunujen kanssa liikkuville.

Kivenkyyti siirtyy 6.6.2022 kesäaikataulun mukaiseen liikennöintiin. Kesän ajan se kulkee kunnan taajamissa vuoropäivinä.

  • Maanantaisin Klaukkalassa
  • Tiistaisin Rajamäellä
  • Keskiviikkoisin Kirkonkylällä
  • Torstaisin Klaukkalassa
  • Perjantaisin Rajamäellä

Joukkoliikenteen asiakaskysely 13.5. saakka

Korsisaarella on käynnissä joukkoliikenteen asiakaskysely verkkosivuillaan, ja se on avoinna 13.5.2022 saakka. Vastaa kyselyyn ja kerro Korsisaarelle: missä on onnistuttu, missä palvelua voisi parantaa ja miten?

Kasvomaskin käyttö ei ole enää linja-autoissa pakollista

Kasvomaskia ei ole enää pakko käyttää Korsisaaren linja-autoissa. Kasvomaskipakon poistuminen on THL:n ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tekemän alueellisen suosituksen mukainen. Kasvomaskin käyttöä suositellaan edelleen HUS- alueella, jos oman tai perheenjäsenen terveydentilan kannalta siitä on hyötyä.

Korsisaari kiittää asiakkaita ja kuljettajia yhteisestä vastuun kantamisesta. Kasvomaskin käyttö on ollut aktiivista matkustajien ja kuljettajien keskuudessa.

Takaisin listaukseen