Ajankohtaista

Keusote, Varhaiskasvatus

Kohtaamispaikka Suopolun tuvassa tuetaan perheiden hyvää arkea        

27.10.2022

Kohtaamispaikka Suopolun tupa (Suopolku 3, Klaukkala) avataan Klaukkalaan 1.11.2022 klo 9.00. Kohtaamispaikassa lapsiperheet voivat tutustua muihin perheisiin, saada vertaistukea sekä löytää uusia näkökulmia ja apua arjen haasteisiin.

Kohtaamispaikan matalan kynnyksen palveluilla tuetaan perheiden hyvää arkea. Perhe kohdataan kohtaamispaikalla kokonaisvaltaisesti, toiminnan tarkoituksena on vahvistaa vanhemman ja lapsen osallisuutta, vuorovaikutusta ja voimavaroja.

Kohtaamispaikkatyö on osa Keusoten perhekeskusverkostoa. Erityisasiantuntija Mirva Illi-Lampio Keusotesta kertoo, että toiminnan lähtökohtana on hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyö. Keusoten koordinoima kohtaamispaikkatyön verkosto koordinoi ja edistää työtä alueellisesti ja tukee kunnissa toteutuvaa kohtaamispaikkatyötyötä.

Kohtaamispaikalla on saatavissa monialaista tukea perheiden arkeen. Tarkoitus on, että palveluita tuotetaan sinne, missä perheet arkeaan viettävät. Perheen tukeminen omassa arkiympäristössään edistää hyvinvointia ja arjessa jaksamista. Kohtaamispaikkatoimintaa toteutetaan monialaisessa yhteistyössä kunnan, Keusoten, seurakunnan ja järjestöjen kanssa.

Hyödyllisiä linkkejä lapsiperheiden arkeen Keusoten sivulla >>

Lisätietoja kohtaamispaikka Suopolun tuvasta kunnan kotisivuilla >>

 

Takaisin listaukseen