Ajankohtaista

Asuminen, Kiinteistöt, Koulutus, Lapset, Nuoriso, NUUKA, Opetus ja koulutus, Palveluverkkotyö, Päätöksenteko, Rakentaminen, Talous

Klaukkalan minipalveluverkon päätöksenteon tarkentunut aikataulu

21.12.2023

Klaukkalan minipalveluverkkoon liittyvät ratkaisut ovat tulossa päätöksentekoon kevättalvella 2024. Palveluverkkotyössä ratkaistaan osa Klaukkalan koulujen sekä päiväkotien tiloja koskevista haasteista ja päätökset koskettavat Klaukkalan alueella Urheilupuiston-, Klaukkalan-, Syrjälän-, Isoniitun- ja Vendlaskolanin kouluja sekä Aitohelmen-, Syrjälän-, Ylitilantien-, Äppelgårdenin ja Tähkärinteen esiopetusta.

Klaukkalan minipalveluverkkotyön päätöksenteon suunniteltu aikataulu on nyt täsmentynyt. Aikataulu saattaa vielä muuttua lautakuntien ja hallituksen päätöksistä riippuen.

voit klikata kuvaa isommaksi

 

Klaukkalan minipalveluverkkoa käsitellään sivistyslautakunnan kokouksessa 25.1.2024 ja kokouksen esityslista julkaistaan 19.1. Samassa yhteydessä julkaistaan myös Klaukkalan minipalveluverkkoa koskevat hankeselvitykset ja hankesuunnitelma.

Helmikuussa 15.2.2024 minipalveluverkkotyö etenee teknisen lautakunnan käsittelyyn.

Lautakunnat tekevät omat esityksensä Klaukkalan palveluverkon ratkaisuksi kunnanhallituksen käsittelyyn maaliskuussa 2024.

Lopullisen päätöksen asiasta tekee valtuusto tämän hetkisen aikataulun mukaan kokouksessaan 13.3.2024.

Tiedotamme Klaukkalan minipalveluverkon suunnitelmien ja päätöksenteon etenemisestä avoimesti kuntalaisia. Lisätietoja löytyy kunnan verkkosivuilta Klaukkalan minipalveluverkkotyö.

 

Takaisin listaukseen