Ajankohtaista

Kirjasto, Tapahtumat

Kirjastoissa tapahtuu kesä-heinäkuussa 2024

31.5.2024

Kirjastot tarjoavat kesä-heinäkuussa lapsille kesäisiä elokuvanäytöksiä ja satuhetken ulkosalla. Valkokankaalla on luvassa uutta ja vanhempaa seikkailua moneen makuun. Pääkirjaston näytöksiin on vapaa pääsy ikärajat huomioiden; Klaukkalan kirjaston näytöksiin jaetaan kirjastossa ennakkoon maksuttomia pääsylippuja.

Pääkirjastossa esitetään seikkailukomedia Vonkka (2023) 4. kesäkuuta kello 14. Elokuva perustuu Roald Dahlin kirjan hahmoihin ja kertoo nuorukaisesta, joka päättää muuttaa maailman suklaapala kerrallaan. Pääosassa nähdään Timothée Chalamet. Elokuvan kesto on 1 t 56 min ja ikäraja K7/K4. 

Disneyn animaatio Toive (2023) valloittaa pääkirjaston tapahtumatilan 11. kesäkuuta kello 14. Elokuva kertoo tytöstä, joka esittää toiveen tähtitaivaalle ja saa apua yllättävältä taholta. Elokuvan kesto on 1 t 35 min ja ikäraja K7/K4. 

Klaukkalan kirjaston kesäkinossa seikkailevat smurffit 18. kesäkuuta kello 17.30. Smurffit ja kadonnut kylä -elokuvassa (2017) salaperäinen kartta johdattaa ystävykset jännittävälle matkalle kielletyn metsän halki. Elokuvan kesto on 1 t 26 min ja ikäraja K7/K4. Pääsylippuja jaetaan 4.6. alkaen. 

Satupiknikillä 12. heinäkuuta kello 10–11 nautitaan saduista, ulkoilmasta ja omista eväistä Klaukkalan kirjaston Seurantien parkkipaikan viereisellä nurmikolla. Sateen sattuessa satuillaan sisätiloissa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. 

16. heinäkuuta Klaukkalan kirjaston kesäkinossa lähdetään oravien matkaan kello 17.30. Alvin ja pikkuoravat reissussa (2015) kertoo vallattomien pikkujyrsijöiden lähdöstä tien päälle, kun ne luulevat tulleensa hylätyiksi. Elokuvan kesto on 1 t 28 min ja ikäraja K7/K4. Pääsylippuja jaetaan 2.7. alkaen.

Galleria Villessä alkaa 4. kesäkuuta Nurmijärven Taidekieppi ry:n näyttely. Galleria Toivossa on esillä 27. kesäkuuta saakka Arttu Saviharjun öljyvärimaalauksia ja heinäkuussa Sari Stajevic-Teodosinin teoksia. 

 

Kaikki kesä- ja heinäkuun tapahtumat osoitteessa https://www.nurmijarvi.fi/kuntalaisen-palvelut/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kirjasto/tapahtumat/    

Takaisin listaukseen