Ajankohtaista

Asuminen, Jätehuolto, Kiertokapula

Kiertokapula: Miten jätteenkuljetukset ovat käynnistyneet?

14.3.2023

Nurmijärven kunnan kuiva-, seka-, bio- ja muovipakkausjätteiden kuljetukset siirtyivät Kiertokapulan hoidettavaksi 1.3.2023.

Kuljetusten osalta ajot ovat pysyneet pääosin aikataulussa. Pieniä vastoinkäymisiä on ollut eli alkuun toteutui yksi kalustorikko, jonka vuoksi yksi piiri jäi noin päivän jälkeen normaalista aikataulusta.

Joitakin yksittäisiä astiatyhjennyksiä jäi ensimmäisinä päivinä tekemättä teknisten ongelmien vuoksi. Tyhjennykset ja niiden kuittaukset eivät ole näkyneet ajonohjausjärjestelmässä oikein. Tämä haaste ratkaistiin ottamalla käyttöön toinen versio ajonohjausjärjestelmän kuljettajapäätteestä.

Taloudellisia säästöjä – kertoo tehty selvitys

Jätteiden kuljetusjärjestelmän muutos on tietänyt nurmijärveläisille myös taloudellisia säästöjä. Omakotiliiton tekemän selvityksen mukaan siirtyminen kunnan järjestämään jätehuoltoon on laskenut kustannuksia joillakin paikkakunnilla. Nurmijärvellä kustannukset ovat alentuneet 13 %.

Lue asiasta lisää Omakotiliiton verkkosivuilta.

Kysy jätehuollosta, tilaa uutiskirje ja seuraa somekanavia

Mikäli jätehuollosta on kysyttävää, Kiertokapulan asiakaspalvelun ja lajitteluneuvonnan tavoittaa seuraavista kanavista:

Asiakaspalvelu

Lajitteluneuvonta (tietoa jätteiden lajittelusta, jäteastiatarrojen tilaukset tai ympäristökouluttajan konsultointi)

  • puh. 075 753 0011
  • neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon ajankohtaisista asioista pysyy parhaiten perillä tilaamalla Kiertokapulan uutiskirjeen: https://www.kiertokapula.fi/kiertokapula/uutiskirjeet/tilaa-uutiskirje/

Kiertokapulaa voi seurata myös somessa – löydät meidät Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä! @kiertokapula_oy

Takaisin listaukseen