Ajankohtaista

Keusote

Keusote: Nurmijärven terveydenhuollon sähköinen asiointiportaali vaihtuu uuteen järjestelmään 1.11.

18.10.2023

Nurmijärven terveydenhuollon potilastietojärjestelmä vaihtuu uuteen järjestelmään 1.11.2023. Käyttöönoton yhteydessä tehdään tiedonsiirtoja vanhan ja uuden järjestelmän välillä, joka aiheuttaa tilapäisiä muutoksia palveluissamme.

Samalla Nurmijärven sähköisessä asioinnissa siirrytään käyttämään uutta asiointiportaalia, joka on jo käytössä muissa Keusoten alueen kunnissa. Asiointiportaalin vaihtuessa 1.11. tulee antaa uudelleen sähköisen asioinnin suostumus uuteen asiointiportaaliin kirjautumisen yhteydessä.

Huomioi muutokset Nurmijärven nykyisessä sähköisessä asiointiportaalissa

Nurmijärven nykyisessä sähköisessä asiointiportaalissa on käyttökatko 20.10. eteenpäin, jonka aikana ei voi avata uusia viestiketjuja sote-ammattilaistemme / oman hoitovastaavan kanssa. Asiointiportaalin vanhat viestiketjut ovat kuitenkin luettavissa ja avoimiin viestiketjuihin pystyy vastaamaan 31.10. asti. Nykyinen asiointiportaali suljetaan 1.11. Huomioithan, että vanhat viestiketjut eivät siirry uuden asiointiportaalin puolelle.

Mahdollista tilapäistä viivettä palveluissa – Uusi reseptisi ajoissa

Pyydämme varautumaan mahdolliseen tilapäiseen viiveeseen ja ruuhkaan palveluissamme, kun perehdymme uuden järjestelmän käyttöön. Myös reseptien uusimisessa voi ilmetä viivettä muutaman viikon ajan, joten uusithan tarvittaessa reseptisi mahdollisimman pian ennen 1.11.

 

Takaisin listaukseen