Ajankohtaista

Aleksia, Katujen kunnossapito, Lapset, Liikenne, Liikuntapaikat, Opetus ja koulutus, Varhaiskasvatus, Viestintä

JHL:n työtaistelu koskee 22.11. myös Nurmijärveä – Näin työtaistelu vaikuttaa Nurmijärven kunnan palveluihin

17.11.2023

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry ilmoittanut poliittisista työtaisteluista, jotka kohdistuvat maan hallitukseen. Työtaistelut koskevat työvuoroja, jotka alkavat keskiviikkona 22.11. klo 00.01 ja 23.59 välisenä aikana. Työtaistelun ulkopuolelle on rajattu työtehtävät, joiden tekemättä jättäminen aiheuttaisi vaaraa ihmisten hengelle, terveydelle tai omaisuudelle. Työtaistelu ei koske viranhaltija-asemassa olevia.

Nurmijärven kunnassa työtaistelu kohdistuu Aleksia-liikelaitokseen ja ympäristötoimialan tekniseen keskukseen.

Miten työtaistelu näkyy kunnan palveluissa keskiviikkona 22.11.2023?

Päiväkodit toimivat mahdollisimman normaalisti

Kunnan ruokapalvelua tuottava Aleksia-liikelaitos on työtaistelun piirissä keskiviikkona 22.11., mikä voi vaikuttaa päiväkotien ruokailuun keskiviikkona. Tavoitteena on, että ruokailu päiväkodeissa järjestetään mahdollisimman normaalisti. Kunta tiedottaa Päikyn kautta, mikäli tilanteessa tapahtuu muutosta.

Kouluissa opetus toimii normaalisti – koulussa tarjolla leipää ja hedelmä, huoltajia pyydetään pakkaamaan eväät mukaan

Kunnassa pyritään keskiviikkona turvamaan päiväkotilasten ruokailu. Kouluissa ei keskiviikkona tarjoa lämmintä ruokaa. Tarjolla on leipää ja hedelmä. Koululaisten huoltajia pyydetään pakkaamaan oppilaille eväät. Kunta tiedottaa Wilman kautta, mikäli tilanteessa tapahtuu muutosta.

Tekninen keskus – kadut, liikuntapaikat ja viheralueet pyritään hoitamaan normaalisti

Nurmijärven kunnassa työtaistelu kohdistuu myös ympäristötoimialan tekniseen keskukseen. Kunnan kadut, liikuntapaikat ja viheralueet pyritään hoitamaan normaalisti. Kunta tiedottaa, mikäli tilanteessa tapahtuu muutoksia.

Takaisin listaukseen