Ajankohtaista

Katu- ja tiesuunnitelmat, Liikenne, Tapahtumat, Yritykset

Ilvesvuoren työpaikka-alueen maantieliittymistä yleisötilaisuus 22.3. klo 17

16.3.2022

Maanteiden 130 ja 1311 parantamisesta ja liittymäjärjestelyistä laaditaan tiesuunnitelma Ilvesvuori pohjoisen työpaikka-alueen kohdalle. Tiesuunnitelmaluonnoksia esitellään yleisötilaisuudessa, johon ovat tervetulleita kaikki alueen asukkaat, maanomistajat ja muut asiasta kiinnostuneet.

Yleisötilaisuus järjestetään Teams-tilaisuutena tiistaina 22.3. klo 17–18.30. Osallistuminen ei vaadi mitään sovellusta, vaan tilaisuuteen liitytään verkkosivuosoitteen kautta. Osallistujat voivat esittää tilaisuudessa kysymyksiä ja mielipiteitä tiesuunnitelmaluonnoksista.

Tiesuunnitelma

Maantielle 130 suunnitellaan uusi kanavoitu liittymä, linja-autopysäkit ja kevyen liikenteen alikulkukäytävä sekä tarvittavat jalankulun ja pyöräilyn yhteydet.

Maantiellä 1311 sijaitseva nykyinen Ilvesvuorenkadun kolmihaaraliittymä muutetaan liikennevalo-ohjatuksi nelihaaraliittymäksi. Lisäksi suunnitellaan kevyen liikenteen alikulkukäytävä ja linja-autopysäkit sekä tarvittavat jalankulun ja pyöräilyn yhteydet.

Tiesuunnitelmaluonnoksiin voi tutustua kunnan verkkosivuilla, Tapahtumat-sivulla. Niistä voi antaa palautetta, yleisötilaisuuden lisäksi, myös suunnitelmaa laativalle konsultille Tomi Harjulalle, tomi.harjula@wsp.com 8.4.2022 mennessä.

Tiesuunnitelma laaditaan yhteistyössä Nurmijärven kunnan ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

Karttakuva Ilvesvuori pohjoisen työapaikka-alueen tiesuunnitelmaluonnoksesta.

Takaisin listaukseen