Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Vedenjakelu palautunut normaaliksi Kuusimäen ja Ilvesvuoren alueella

29.11.2022

Päivitys 29.11. klo 15.00

Korjaustyöt ovat saatu tehtyä. Vedenjakelu on palautunut normaaliksi Kuusimäen ja Ilvesvuoren alueella. Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Päivitys 29.11. klo 14.30

Korjaustyöt ovat edenneet ja vedenjakelu saadaan palautettua arvion mukaan muutaman tunnin sisällä. Nurmijärven Vesi tiedottaa, kun vedenjakelu palautuu normaaliksi.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Päivitys 29.11. klo 13.20

Vedenjakelu joudutaan keskeyttämään korjaustyön ajaksi Kuusimäen ja Ilvesvuoren alueelta. Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Alkuperäinen tiedote 29.11. klo 13.10

Kuusimäen paineenkorotusasemalle joudutaan tekemään äkillinen korjaustyö. Korjaustyön takia vedenpaine Kuusimäen ja Ilvesvuoren alueella on heikko ja paine voi vaihdella. Korjaustyön valmistumisesta ilmoitetaan Nurmijärven Veden sivuilla.

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Takaisin listaukseen