Ajankohtaista

Kaikki

Hauskaa vappua 2021! Katso hauska video Aleksis Kiven lakituksesta

30.4.2021

Nurmijärven kunta, maailman Aleksis Kivi -pääkaupunki, toivottaa kaikille hauskaa vappua! Aleksis saa lakkinsa tänä vuonna virtuaalisesti iloisella ja vauhdikkaalla videolla. Voit katsoa videon alta ja Nurmijärven kunnan sosiaalisen median kanavista.

Valkolakin tai vappuhatun käyttäminen kuuluu monien vapun juhlintaan. Nurmijärven vappua juhlistavalla videolla nähdään, kuinka Aleksiksen erikoinen valkolakki matkaa ympäri Nurmijärveä erilaisten ihmisten kuljettamana. Nurmijärveläiset varmasti tunnistavat tuttuja paikkoja ja kasvoja matkan varrelta. Hattu päätyy muun muassa keltaisen jenkkiauton kyytiin, hevosen suuhun, koiran päähän ja bussimatkalle. Lopulta lakki kuitenkin löytää tiensä onnellisesti kansalliskirjailijamme päähän Nurmijärven kirkonkylässä.

Sosiaalisessa mediassa voi osallistua Nurmijärven virtuaaliseen vapunviettoon jakamalla kuvia ja videota siitä, missä oma valkolakki tai muu vappuhattu seikkailee tänä vappuna, tai missä lakki on aikaisempina vappuina seikkailut. Aihetunnisteet ovat #vappuilmiö ja #nurmijärvi.

Hauskaa vappua kaikille, tilulii tilulii!

 

Takaisin listaukseen