Ajankohtaista

Katujen kunnossapito, Rekrytointi, Viestintä

Hannele Lauri ja Timo Lavikainen rekrytoivat Nurmijärvelle – hae katupäälliköksi tai katukunnossapitoinsinööriksi!

12.8.2022

Nurmijärven kunta rekrytoi hauskalla #ilmiöntekijät-videolla katupäällikköä ja katukunnossapitoinsinööriä. Hannele Laurin näyttelemä katupäällikkö ja Timo Lavikaisen esittämä katukunnossapitoinsinööri eivät oikein täytä katukunnossapidon esimiehen saappaita. Olisitko sinä tuleva katupäällikkömme tai katukunnossapitoinsinöörimme? Hakuaika päättyy molemmassa tehtävässä 2.9 2022 klo 15.00.

Katso video

Hae Nurmijärven katupäälliköksi!

Tule kunnossapitämään monipuolista ja tulevaisuuden kuntainfraa! Katuppäällikönä vastaat kunnan katualueiden ja muun kunnallistekniikan kunnossapidosta sekä konepalveluista ja korjaamotoiminnasta, osallistut mm. päällystys-, katuvalaistus- ja muiden investointihankkeiden läpivientiin ja johdat ja kehität katukunnossapidon tulosyksikköä. Tervetuloa ilmiöntekijäksi!

Hakuaika päättyy 2.9.2022 klo 15.00. Hae tehtävää!

Oletko seuraava katukunnossapitoinsinöörimme?

Tervetuloa ketterään ja hauskaan tiimiimme Nurmijärven kunnan katukunnossapitoinsinööriksi! Tehtävässä hoidat muun muassa katukunnossapidon sekä korjaamon ja konepalvelujen työnjohtotehtävät, katulupien ja romuajoneuvojen valmistelutehtävät ja valvonnan, osallistut katukunnossapidon ICT-järjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen sekä päällystys-, katuvalaistus- ja muiden investointihankkeiden läpivientiin. Lisäksi toimit katupäällikön sijaisena ja talvikauden työnjohdon päivystäjänä.

Hae 2.9 2022 klo 15.00 mennessä!

Ilmiöntekijöillä yli 2 miljoonaa näyttökertaa

#Ilmiöntekijät-kampanjan tarkoituksena on vauhdittaa Nurmijärven kunnan rekrytointia ja vahvistaa kunnan työnantajamielikuvaa. Kampanja on kerännyt vuoden 2022 aikana yli 2 miljoonaa näyttökertaa sosiaalisen median kanavissa. Videoilla näyttelijä Timo Lavikaisen esittämä kunnan työntekijä kokeilee jos jonkinlaista työtä ja tehtävää – usein huonolla menestyksellä.

Ilmiöntekijät-kampanja jatkuu ainakin syksyn 2022 ajan. Ilmiöntekijät-tarinoissa myös aidot kunnan työntekijät kertovat työstään ja tiimivideoilla työyhteisöt kertovat omasta arjestaan. Katso #ilmiöntekijät-videot kunnan Youtube-tililtä. Kampanjaa voi seurata kunnan sosiaalisen median kanavissa aihetunnisteella #ilmiöntekijät sekä osoitteessa nurmijarvi.fi/tyopaikat.

Timo Lavikainen ja Hannele Lauri asuvat Nurmijärvellä.
#Ilmiöntekijät-kampanja on kerännyt vuoden 2022 aikana yli 2 miljoonaa näyttökertaa sosiaalisen median kanavissa. Videoilla näyttelijä Timo Lavikaisen esittämä kunnan työntekijä kokeilee jos jonkinlaista työtä ja tehtävää.
Takaisin listaukseen