Ajankohtaista

Rekrytointi, Tilakeskus

Haemme kahta sähköinsinööriä – Tervetuloa ilmiöntekijäksi!

20.1.2023

Tule rakentamaan Nurmijärven kasvua ja hyvinvointia toimitilahallinnon, kiinteistöjohtamisen ja rakennuttamisen asiantuntijoiden tiimiimme! Tilakeskuksessa on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja töitä riittää. Kunta omistaa lähes 200 kiinteistöä ja seuraavien viiden vuoden talonrakennusinvestointimme ovat noin 100 milj. euroa. Etsimme nyt kahta sähköinsinööriä vahvistamaan tiimiämme. Hakuaika molemmissa tehtävissä päättyy 30.1.2023 klo 15.

Oletko kokenut ammattilainen? Hae sähköinsinööriksi (senior)!

Sähköinsinöörinä toimit sähkötekniikan asiantuntijana kunnan rakennushankkeissa ja sähkötekniikan järjestelmien kehittämisessä. Vastaat talonrakennushankkeiden ja kiinteistöjen sähkötekniikan suunnittelusta ja rakennuttamisesta sekä huolehdit sähköteknisistä hankinta-asioista.

Jos sinulla on sähköinsinöörin tutkinto tai vastaava tutkinto ja 1. luokan sähköpätevyyden lisäksi riittävä kokemus edellä mainituista tehtävistä ja soveltuvuus tehtävään, odotamme hakemustasi!

Tarvitset työssäsi oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja kustannusosaamista. Arvostamme myös kokonaisvaltaista sähköosaamista ja ideointikykyäTehtävässä tarvitaan työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja hätäensiapukorttia, joten niiden voimassaolo katsotaan eduksi. Me puolestamme tarjoamme sinulle Epassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Hae 30.1.2023 klo 15 mennessä! Lue lisää ja hae!

Haluatko kasvaa sähkötekniikan asiantuntijana? Hae sähköinsinööriksi (junior)!

Sähköinsinöörinä toimit sähkötekniikan asiantuntijana erityisesti kiinteistöjen ylläpitotehtävissä. Osallistut myös rakennushankkeisiin ja sähkötekniikan järjestelmien kehittämiseen. Jos sinulla on sähköinsinöörin tutkinto tai vastaava tutkinto, odotamme hakemustasi! Huomioimme valinnassa myös vastavalmistuneet, joten jos haluat kasvaa sähkötekniikan asiantuntijaksi monipuolisessa tehtävässä, tervetuloa joukkoomme!

Tarvitset työssäsi oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja hätäensiapukorttien voimassaolo katsotaan eduksi. Me puolestamme tarjoamme sinulle Epassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Hae 30.1.2023 klo 15 mennessä! Lue lisää ja hae!

 

Takaisin listaukseen