Ajankohtaista

Ikäihmiset, Kirjasto, Kulttuuri

Eva Vikmanin ja Lassi Kouvon maksuton K60-konsertti pääkirjastossa ti 6.2.

18.1.2024

Laulaja Eva Vikman ja pianisti Lassi Kouvo esittävät toivorikkaita lauluja Nurmijärven pääkirjaston Männistösalissa tiistaina 6.2. klo 15.

Noin tunnin mittaisessa Lauluja toivosta -konsertissa kuullaan tunnettuja pop- ja iskelmäklassikoita jatsahtavina sovituksina. Valovoimaiseksi ja karismaattiseksi esiintyjäksi luonnehdittu Vikman on palkittu lauluntekijä ja hän laulaa konsertissa myös omia kappaleitaan.

Laulujen sovituksista vastaava Kouvo on yksi Suomen tunnetuimpia jazzpianisteja. Hän on soittanut yli tuhat keikkaa sekä isännöinyt jazzklubeja yli kymmenen vuoden ajan. Kouvo on saanut valtakunnallista tunnustusta työstään kotimaisen jazzkulttuurin hyväksi.

Jazziskelmäkonsertti on osa K60-tapahtumasarjaa, joka on suunnattu erityisesti varttuneemmalle väelle. Vapaapääsyiseen konserttiin ovat tervetulleita kaikki musiikinystävät iästä riippumatta.

Ti 6.2. klo 15. Lauluja toivosta -konsertti: Eva Vikman ja Lassi Kouvo. Vapaa pääsy. Nurmijärven pääkirjaston Männistösali, Punamullantie 1, Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

Takaisin listaukseen