Ajankohtaista

Kulttuuri, Monikko, Monikkosali

Ellinoora Monikossa 25.3 klo 19

2.3.2022

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista pop-melodioistaan. Hänen valovoimaisesta live-esiintymistään päästään maaliskuussa nauttimaan Monikkosalissa, kun Ellinooran Viimeinen romantikko -albumin kiertue saapuu Nurmijärvelle. Monikkosalin keikka on yksi kiertueen harvoista ikärajattomista keikoista, joten tänne kannattaa nuorempien fanien suunnata hieman kauempaakin.

Keikoillaan Suomea jo useamman vuoden kiertänyt artisti yhdistää musiikkiinsa visuaalisen maailman, jonka kautta yleisö pääsee kokemaan kokonaisvaltaisen keikkaelämyksen. Nuoresta iästään huolimatta Ellinoora on saanut jo useamman musiikkialan tunnustuksen. Suomen Musiikkikustantajat ovat palkinneet hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on valittu Vuoden biiseiksi.

Pe 25.3. klo 19, Ellinoora – Viimeinen romantikko. Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala. www.monikkosali.fi. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

Liput 35EUR
https://www.lippu.fi/event/ellinoora-monikkosali-14583279/

Takaisin listaukseen