Ajankohtaista

Ilmastotyö, Sähkö

Earth Hour – sammutetaan valot tunniksi lauantaina 23.3.

20.3.2024

Maailmanlaajuinen ja jokavuotinen ympäristötapahtuma Earth Hour on 23.3.2024 klo 20.30–21.30. Tuona aikana toivotaan ihmisten sammuttavan valot symbolisena eleenä luonnon ja ilmaston puolesta. Symbolisen eleen lisäksi on hyvä samalla pysähtyä miettimään omia kulutustottumuksiaan ja valintoja sekä niihin vaikuttamista. Valinnoilla on vaikutus ympäristöön – onhan meitä valinnantekijöitä maapallolla valtava määrä.

Osallistu Earth Hour tapahtumaan

Vuosittain järjestettävä ympäristötapahtuma ja kansanliike Earth Hour lauantaina klo 20.30–21.30 innostaa ilmastotekoihin, lisää yhteishenkeä sekä vahvistaa yksilöiden sitoutumista ympäristöystävälliseen toimintaan. Miten voisi alkaa toimimaan ympäristöystävällisemmin ja vastuullisemmin? Valintoja voi tehdä niin syömisessä, liikkumisessa kuin asumisessakin.

Mikä voisi olla sinun lupauksesi maapallolle? Earth Hour -tapahtuma kannustaa ihmisiä antamaan lupauksia maapallolle. Käy tekemässä lupaus luonnolle WWF:n verkkosivulla. Lupausideoita löytyy osoitteesta https://wwf.fi/earthhour/ideat/.

Kerro lupauksestasi sosiaalisessa mediassa. Voit käyttää valmiita materiaaleja, https://wwf.fi/earthhour/kuvia-someen/, tai tehdä omia. Mainitse postauksessasi @wwfsuomi ja käytä #EarthHourSuomi.

Sammutetaan lauantaina valot tunniksi. Tehdään lupauksia, sillä pienistä syntyy suuria – yhdessä tekemällä!

Takaisin listaukseen