Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Ville – talousjohtaja

7.3.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, talousjohtaja Ville

“Paras hetki aamusta on se, kun saan ajaa töihin, juoda kahvia läikyttämättä ja kuunnella Radio Suomipoppia. Matkan varrella on yksi upea aukea, jossa on tosi kaunis metsä. Syksyllä siinä oli hieno ruska, ja kun aurinko paistoi sopivasta suunnasta, se paikka oli hätkähdyttävän näköinen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Minä olen kunnan kirstunvartija. Huolehdin siis talouden tasapainosta, eli siitä, että rahat riittävät kunnan palvelujen tuottamiseen.

⠀⠀⠀
En suoranaisesti ole ikinä pitänyt itseäni numeronikkarina. Päädyin osittain sattumien kautta alalle. Ajan myötä, kun on tullut tehtyä taloushallintoa, on oppinut ihastumaan talouteen. Kun ihminen perehtyy johonkin ja professio kasvaa, niin innostuminen lisääntyy entisestään. Ihminen on vähän sellainen.

Ilmiöntekijät-kampanja, talousjohtaja Ville
Talous itsessään on aika kovaa ja jopa yksinään tylsääkin, mutta julkisyhteisössä talousjohtaminen kytkeytyy kiinteästi osaksi poliittista demokratiatyötä.  Kunnan talousjohtamisen yhteiskunnallinen luonne tuo mukaan pehmeää ulottuvuutta, joka on mielestäni tosi jaloa. Tässä palvellaan suomalaisia ja täällä erityisesti nurmijärveläisiä sellaisia.”

#nurmijärvionilmiö #ilmiöntekijät

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät