Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Tiina – sivistysjohtaja

21.3.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, sivisytysjohtaja Tiina

“Vastaan sivistys- ja hyvinvointitoimialasta. Siihen kuuluvat koulutus- ja varhaiskasvatuspalvelut, vapaa-ajan palvelut sekä kirjasto- ja hyvinvointipalvelut. Päiväni kuluvat palavereissa ja erilaisissa yhteistyötapaamisissa.  Peruskoulutukseltani olen opettaja ja olen työskennellyt myös rehtorina. Olen aina halunnut laajentaa omaa osaamistani.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vierailut kohteissa, kuten päiväkodeissa, ovat tosi tärkeitä. Ne auttavat ymmärtämään työntekijöiden arkea ja tekemään oikeita linjauksia toiminnan kehittämisessä. Eräällä päiväkotivierailulla kolme-neljävuotias lapsi tuli luontevasti pyytämään, että ottaisin häneltä puseron pois päältä. Lapsen luottamuksesta vieraaseen aikuiseen tuli hyvä mieli. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yksi hanke, jossa olemme olleet mukana, on ollut kirjastoissa K60-klubi. Kirjastot ovat suunnanneet tapahtumia ikäihmisille. Tapahtumia ovat olleet vierailut, ajankohtaisluennot tai muut kulttuuritapahtumat. K60-klubi on saanut tosi hyvää palautetta, niin kuin kirjastotoiminta muutenkin.

Ilmiöntekijät-kampanja, sivisytysjohtaja Tiina
Vapaa-ajalla tykkään matkustaa asuntoautolla. Lähdemme mieheni kanssa jonnekin lähelle viikonlopuksi, vaikka merenrannalle. Kesällä käymme Baltiassa tai Keski-Euroopassa. Pääsemme autolla tutustumaan paikkoihin, joihin ei lentämällä pääsisi. Gdanskissa, Puolassa oli upeat hiekkarannat ja Kuurinkynnäällä Liettuassa todella kauniit dyynit. Matkustaminen ja eri kulttuureihin tutustuminen antaa näkökulmia myös työhön. Missä tahansahan voi liikkua ja saada samalla kulttuurillisia elämyksiä.” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nurmijärvionilmiö #ilmiöntekijät

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät