Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Teemu – viestintäpäällikkö

11.10.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, viestintäpäällikkö Teemu

“Muistan, että lapsena Klaukkalassa oli paljon hylättyjä taloja, joissa leikimme kavereiden kanssa. Ne olivat hurjan jänniä paikkoja, ja niitä taloja oli 90-luvulla vielä aika paljon. Nykyinen Klaukkala on kehittynyt ja kasvanut valtavasti.

Olen kotoisin Nurmijärveltä. Lapsuudesta ja nuoruudesta tulee mieleen leikatun futiskentän tuoksu ja meidän vanhempien piha kesällä. Tosi monet muistot liittyvät Klaukkalan urheilupuistoon. Futiskentän ympärillä oli elämänpiiri. Oli koulu, treenit ja matsit. Tuli koettua häviön ja voiton tunteita, monesti tuli purtua hammasta.

Tällä hetkellä suunnittelen ja kehitän Nurmijärven kunnan viestintää. Me kerromme kunnan toiminnasta, päätöksenteosta ja muutoksista kuntalaisille. Me myös markkinoimme kuntaa ja kerromme kaikesta kiinnostavasta, mitä Nurmijärvellä tapahtuu. Pyrimme avoimeen ja aktiiviseen vuoropuheluun kuntalaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Mielestäni olemme edenneet oikeaan suuntaan, vaikka tekemistä tällä saralla riittääkin vielä.

Työssä ehdottomasti parasta on se, kun saa kohdata ihmisiä ja saa muutettua ihmisten elämää jotenkin paremmaksi. On mahtavaa, kun luovasta ideasta syntyy yhteistyön tuloksena projekti ja se menee nappiin. Yhteistyö on kaikki kaikessa. Jokaisella työkavereilla on tietoa tai ominaisuuksia, joista on hyötyä muille. Omia ideoita pitäisi aina jakaa, sillä tämä mahdollistaa luovuuden.

Nyt, kun itsellä on pieni tytär, arvostan omaa lapsuuttani ja sitä, kuinka turvattua se oli. Samaa turvaa haluan omalle lapselle. Kun seuraan tyttäreni kehittymistä ja kasvamista, koko ajan tulee uusia taitoja ja sanoja; hän oppii kävelemään, hampaat puhkeavat, persoonallisuus vahvistuu, ensimmäiset omat kaverit löytyvät. Onhan se sykähdyttävää. Samalla olen oppinut arvostamaan arjen hetkiä ja sitä, kun on aikaa istua kotona katsomassa Muumeja yhdessä. Siitä se luksus koostuu, perusturvallisesta ja mukavasta arjesta.”

  #ilmiöntekijät #nurmijärvionilmiöIlmiöntekijät-kampanja, viestintäpäällikkö Teemu

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät