Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Taneli – asemakaavapäällikkö

7.2.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, Taneli asemakaavapäällikkö

“Lautapelit ovat lähellä sydäntäni. Tykkään pelata strategiapelejä ja minua kiinnostaa pelin logiikan ymmärtäminen enemmän kuin voittaminen. Tämä on vähän niin kuin tosielämän lautapeliä tämä kaavoittaminen. Pitää löytää parhaat ratkaisut, jotka hyödyttävät useimpia. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yritän osaltani varmistaa, että Nurmijärvi kehittyisi. Että tontteja olisi tarjolla erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Me piirrämme karttoja, jotka määrittelevät, minkä kokoisia taloja saa rakentaa. Itse kaavan piirtäminen ei ole vaikeaa, mutta joskus kestää kauemmin saada viivat soviteltua kohdilleen. ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kaavoituksessa on aika paljon valtaa. Se vaatii paljon osaamista, että osaa lukea ja ymmärtää mitä kaava tarkoittaa. On kivaa, kun saa asioita valmiiksi ja kokee onnistuneensa. Valmista on vasta sitten, kun kaava on nuijittu valtuustossa.

Ilmiöntekijät-kampanja, Taneli asemakaavapäällikkö⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ihailen Alvar Aallon visionäärisyyttä ja rohkeutta. Aalto oli aikansa stara ja suurmies, mutta minä uskon enemmän yhdessä tekemiseen. Luotan siihen, että yhteistyöllä lopputuloskin on parempi.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nyt suunnittelen omaa taloa Järvenpäähän. Haaveena on, että joksikin jouluksi pääsisi omaan kotiin.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nurmijärvionilmiö #ilmiöntekijät

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät