Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Taidetta, timanttijahtia ja rokotuksia

3.9.2021

Nurmijärven syksy alkaa jo perinteiseen tapaan kun Taidekieppi käynnistyy tulevana lauantaina 4.9. klo 10. Taidekieppi on tapahtuma, joka toimii kohtaamispaikkana kunnan lahjakkaille ja aktiivisille käsityöläisille, taiteilijoille ja asukkaille sekä vierailijoille. Mielenkiintoisia kohteita löytyy kaikkiaan tusinan verran. Jos tällä kertaa et pääse kierrokselle niin vuoden toinen Taidekieppi järjestetään sopivasti joulun alla 4.-5.12.

Tällä viikolla on vietetty pyöräilyviikkoa kansallisesti ja myös meillä täällä Nurmijärvellä. Viikonloppuna kerkeät vielä osallistumaan teemapäiviin, sillä lauantaina teemana on Pyörämatkapäivä ja sunnuntain teema on Pyörällä kaiken ikää. Pistäkäähän kuvia someen ja haastakaa ystäviennekin pyörät pyörimään. Nyt on myös hyvä tilaisuus päästä vaikuttamaan ja osallistua kertomalla oma mielipiteensä kevyen liikenteen väylien kehittämistarpeista, sillä kunnan liikenneturvallisuusryhmä on avannut nettisivuille asukaskyselyn. Käy rohkeasti kertomassa, minkä maantien varrella kaivattaisiin mielestäsi eniten kävely- ja pyöräilyväylien kehittämistä. Kyselyyn voi vastata 25.9. asti.

Eikä tässä vielä kaikki, nimittäin Nurmijärvellä on käynnissä Nurmijärvi Shop Up days aina 15.9. saakka. Paikalliset yrittäjät pistävät tuolloin parastaan ja voit löytää mainioita tarjouksia laidasta laitaan. Tarjolla on tärppejä elämysten, herkuttelun, hyvinvoinnin ja kauneuden parissa. Lisäksi tarjontaa löytyy asusteiden, kodin ja autoilun maailmasta.

Vuoden 2021 Timanttijahti -tapahtuma järjestetään yksinoikeudella Nurmijärven kunnan ja sen yrittäjäjärjestöjen kanssa. Tänäkin vuonna kaikkien 18 vuotta täyttäneiden on mahdollisuus osallistua tähän ilmaistapahtumaan ja etsiä ympäristöstä palkintolahjakortteihin oikeuttavia timantteja geokätköilyperiaatteella. Ensimmäinen jahti järjestetään 7.9. Rajamäellä.

Timanttijahdissa on mahdollisuus voittaa paikallisten yritysten lahjoittamia palkintoja. Palkinnon voittaminen edellyttää piilotetun timantin löytämistä ja sen palauttamista Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin ständille. Lisätietoja Timanttijahdin aikataulusta ja osallistuvista yrityksistä kunkk.fi/timanttijahti. Timanttijahdin jahtipaikat julkistetaan tapahtumapäivinä Timanttijahti -Facebooksivuilla sekä Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin sivuilla 15 minuuttia ennen tapahtumien alkua.

Säätiedotus viikonlopulle näyttää mainiolta. Polkaiskaa vaikka koko perheen voimin pyöräretkelle Taidekiepin kohteisiin tai shoppailukierrokselle!

NIIN – Ja huomasittehan, että koronarokotusten rokotusväliä on tänään lyhennetty kuuteen viikkoon. Jos rokotukset on vielä ottamatta tai toisen rokotuksen aika olisi jo, niin 4.9. rokotuksia on tarjolla kaikilla terveysasemillamme klo 8.30-15 ilman ajanvarausta. Muistattehan myös, että walk-in rokotuksia on tarjolla arkisin 10-14 kaikissa rokotuspisteissä. Lisätietoa löytyy Keusoten sivulta.

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä