Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Satu – kunnanjohtajan sihteeri

18.4.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, kunnanjohtajan sihteeri Satu

 “Olin aina ajatellut, että jos Nurmijärven kunnanjohtajan sihteerin paikka tulee auki, niin sitä paikkaa kyllä haen. Sattumoisin, lomamatkan jälkeen neljä vuotta sitten, huomasin Nurkkarista ilmoituksen. Nyt olen ollut täällä neljä vuotta. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Työni on avustaa kunnanjohtajaa kaikissa mahdollisissa asioissa. Aikataulutan kokouksia, teen pöytäkirjoja ja olen palavereissa mukana. Tiedän monesta asiasta paljon, mutta en silti ole kaikkien alojen professori, vaikka monet tuntuvat niin luulevan. Osaan kyllä yleensä ohjata ihmiset oikeaan suuntaan.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nurmijärvi on synnyinkuntani ja sekä minun että mieheni suvut ovat asuneet täällä parisataa vuotta. Tämä on koti. Kirkonkylä on lempipaikkani, vaikka olenkin asunut vähän joka puolella. Tämä on mielestäni kaunein kylä ja ensi-treffeillä olimme mieheni kanssa Capri-pizzeriassa.”

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät